Etusivu Foorumit HEDELMÖITYSHOIDOT Alkioiden sulatus ja laatu PAS:ssa: Raskaus "huonolla" alkiolla?

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #5191
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Heippa,

   Meille siirrettiin viimeisen hoitokierroksen viimeinen alkio viikko sitten. Takana on 1 x ivf ja 3 x icsi, joista on tehty 3 x tuoresiirto ja 4 x PAS tuloksettomina. Nyt menossa viides PAS.

   Tämä viimeinen mahdollisuutemme siis sulatettiin ja siirrettiin viikko sitten. Pakastimeen mennessä alkio oli 4-soluinen, mutta sulatuksen jälkeen niistä oli jäljellä enää 2. Alkio oli kuitenkin elossa ja lääkärin mukaan siirtokelpoinen.

   Onko kenelläkään kokemusta siitä, että alkion solut olisivat sulatuksessa vähentyneet? Mitä sitten tapahtui? Itselläni on kyllä jo kirves kaivossa.. :/

  • #7757
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Olen itse menossa ensimmäiseen PASsiin.
   Meillä ei ole kuin yksi ainoa alkio pakkasessa. Tuoresiirrosta en raskautunut. Pelottaa, että miten jaksan henkisesti vielä yhden pettymyksen?
   Pettymyksiä on viime syksystä 3 inseminaatiota ja 1 tuoresiirto. Mistä voimia, kun ne ovat ehtyneet?

   Ainoana voimana on rukous, ja ajoittain oma mies.En vaan pysty enää jatkuvasti itkemään kotona, että mies pysyisi kasassa, ja jaksaisi elää tätä lapsettomuus hoito arkea.

  • #7758
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Meillä 2. Päivän alkio, joka on käsittääkseni 4 soluinen. Luokkaa 2. Kaikki lääkärit ja hoitajat sanovat, että raskauksia tapahtuu kuitenkin kaiken luokkaisilla alkioilla.Siihen yritän turvautua.

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Alueelle ‘HEDELMÖITYSHOIDOT’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.