Etusivu Foorumit MIES JA LAPSETTOMUUS ei siittiöitä.

 • Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 4 vuotta sitten Nimetön toimesta.
Luet parhaimillaan 3 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #33591
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Näin vuosien kuluttua palaan tähän vaikeaan mielentilaan joka on samanlainen kuin allekirjoittaneella eli siittiöitä tosi vähän ja hitaasti liikkuvia niin vähän ettei ollut kovinkaan paljon toivoa saada omaa lasta kuin mikroinjektiolla sairaalaoloissa.
   Miten olet saanut ajatuksesi kasaan tiedon saatuasi? Mikä on vointisi tänä päivänä, oletko kunnossa?

   terv. sixfeet

  • #21445
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Moi!
   Nyt on pakko vastata, vaikka aikaa on jo kulunut. Meillä myös lapsettomuutta, yritetty kohta 3 vuotta. Syytä ei ole löydetty, mutta vaikuttaisi siltä, että syy on vaimossa. Silti minulla ei tulisi pieneen mieleenkään jättää häntä tämän asian vuoksi. Tuskin sinäkään rakastasi hylkäsit, jos osat olisivat toisinpäin, joten miksi hän tekisi sinulle niin?
   Itse olen ymmärtänyt, että nämä ovat kovia paikkoja kaikille, mutta kun näistä yli pääsee, niin entistä vahvempana taas tallaa täällä elämän poluilla.
   Tosi hyvä, että olet lähtenyt kirjoittamaan tuntemuksiasi. Täytyy nostaa hattua rohkeudesta, kun me miehet tupataan olemaan sellaisia, että pidetään kaikki omassa päässä. Meilläkin vaimo on jo puhunut kaikenlaisia luovutetuilla (muna)soluilla tehtävistä hoidoista, mutta ajatus tuntuu vielä jotenkin vieraalta. Ja maksaakin niin prkleesti 😀

   Toivottavasti et enää ajattele yhtä armottomasti itsestäsi. Lapsettomuus on nykyään varsin yleistä ja yhtä paljon ”syytä” löytyy miehistä kuin naisistakin, miehet eivät vain niin usein tule esille asian kanssa. Et todellakaan ole yksin. Tsemppiä ja uskoa tulevaisuuteen!

  • #20077
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Verikokeissa ei syytä havaittu. Ainoastaan Testo korkealla, mutta ei pitäisi olla vaikutusta. Lääkäri epäili joko ohimeneväksi tilanteeksi tai jopa stressistä aiheutuvaksi. Mene ja tiedä.

   Tässä hoitojen aikana kyllä tullu hyvin selväksi miehen rooli, naisen tuki ja objekti joka korvattavissa luovutetuilla. Ainakin henkilökunnan asenne on kyllä ollut julkisella juuri tämä. Vaimo hommas kaiken maailman vitamiinit ja sinkit, niillä voi olla ilmeisesti jotain positiivisia vaikutuksia tuotantoon. Itse kuitenkin aika varauksella tuohon suhtaudun, toisaalta voi olla senkin takia etten jaksaisi tällä hetkellä ottaa lisää lunta tupaan. Tarpeeksi nyt jo yhdelle sulattelemista.

  • #20074
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Olen väsynyt, en jaksa enää.
   Olemme n. 30v. pari ja yrittäneet saada lasta n. 1½vuotta tuloksetta. vaimoni tutkittiin eikä vikaa löytynyt, kuulemma kellot tarkat kierrot. Minä taas tuhkamuna 🙁 Kahdessa simppa testissä ei mitään ja biobsiassa yksi elvävä.
   Kuolin henkisesti pari viikko asitten keskiviikkona. Halauan perheen, haluan lasta ja halauan olla isä omalle lapselle. Haluaisin antaa vaimolle äityden, en pysty olen viallinen. Pelkään että vaimoni haluaa erota. Miksi tämä kaikki sattuu niin pahalle. Vaimo on yrittänyt sanoa että ei se miehisyyttä vie, mutta ainakin se koettelee sitä todella rajusti. Ainoa asia mihin miestä tarvitaan lapsen saamisessa ei minulta onnistu. Palkään etten saa koskaan pitää lastani sylissä, halata ja katsoa kuinka hänellä on isän nenä tai suu.

   Lääkäri ehdotti heti luovutettuja siittiöitä meille, vaimo pyysi miettiä mutta en pysty. Tällä hetkellä mietin miksi ylipäätään haluan jatkaa elämistä tai mitä pahaa olen tehnyt että rankaistaan niin pahasti. En pelkää fyysisiä kipuja vaan nöyryytystä. Pitäisi varata aika urologille kliinisiin tutkimuksiin mutta pelkään, nöyryytystä ja huonoja uutusia. Kaikki sanovat että henkilökunta on tottunut näkemään kaikenlaista. Tokikin on, minä en. Olen tottunut töissäni saamaan iskuja, näkemään kuolemaa ja kohtamaan agressiivisia henkilöitä, en olemaan alasti jonkun edessä tutkittavana ja kopeloitavana.Se häpeä ja tuska omasta viasta ja miehisyydestä on jotain mikä tuhoaa mut täysin sisäisesti. Saimme ohjeeksi jatkaa normaalia elämää, aika hemmetin fiksua. Vielä kun joku kertoisi kuinka se onnistuu.

Luet parhaimillaan 3 vastausketjuja
 • Alueelle ‘MIES JA LAPSETTOMUUS’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.