Etusivu Keskustelu HEDELMÖITYSHOIDOT Eka ICSI ja kokemuksia kaivataan

Merkitty: ,

 • Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 5 vuotta sitten Nuttu toimesta.
Luet parhaimillaan 3 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #14244
   Nuttu
   Osallistuja

   Heippa kaikille?
   Täällä eka icsi tosiaan meneillään, huomisaamuna pitäisi olla punktio. Pientä paniikkia nyt ilmassa, kun tuntuu ovulaatio-oireita! Eilisaamuna jo oli limavuotoa ja jatkuu vaan. Alavatsan turvotus on helpottanut, kivut enemmänkin kramppeja. Ollaan hoidossa taysilla eli ei ole mitään päivystysnumeroa mistä apua kysyä?
   Lyhyt kaava siis meillä, Gonal-f 175 alkoi 28.12 ja Cetrotide 0,25 2.1, eilisaamuna vika Cetrotide ja illalla pistin Pregnylin..
   Onkohan meidän peli jo menetetty, jos ovu alkoikin liian aikaisin?

  • #14246
   Omppu
   Osallistuja

   Hei Nuttu! Mulla oli kans torstaina punktio ja pelkäsin että keskiviikkona olisivat jo puhjenneet iteksekseen kun oli sellaiset tuntemukset ja limaa oli ollut jo useamman päivän. Mutta ei auttanut kun luottaa prosessiin. Ja siellä ne oli nätisti ehjänä kaikki munikset ja punktio meni hyvin ja lääkityskin vei kivut. Mulla varmaan pregnyl aiheutti viimeisimmät oireet. Onko tuo cetrotide se joka estää ovulaation? Meillä se on nimeltään orgalutran ja loppui myös 2 vrk ennen punktiota. Tietenki jos tulee hyperioireita niin sitten soitto päivystykseen. Tsemppiä huomiseen!?

  • #14247
   Nuttu
   Osallistuja

   Kiitos pikaisesta vastauksesta Omppu, ja rohkaisusta! Juu Cetrotide on se jarruttava lääke. Eilen lueskelin ulkomaisia foorumeja aiheesta ja paniikkiani lietsoakseni oli tosiaan joillain Cetrotide-hoito epäonnistunut ja luonnollinen ovu alkanut liian ajoissa?
   No huomenna se selviää, jospa meilläkin olisi solut kiltisti paikallaan?

   Eilen soitin jo hädissäni taysin naistentautien päivystykseen, joka lopulta ohjautui synnärille? siellä kätilö oli kyllä kauhean ystävällinen ja kovasti pahoitteli kun ei voinut olla avuksi.

  • #14350
   Nuttu
   Osallistuja

   Niin juu, kerronpa tännekin kuulumiset. viime ma oli tosiaan punktio ja kuusi kypsää munasolua saatiin, torstaina siirrettiin vissiin ihan hyvälaatuinen alkio. Kaksi jäi vielä kasvamaan, myöhemmin tulee tieto saivatko pakkaseen niitä.
   Nyt sitten alkaa voimat loppua ja iski ihan kauhea itkukohtaus, onneksi mies reissussa niin ei sen niskaan aina kaadu. Kai ne nuo Lugesteronit pistää pakkaa sekaisin. Sitä vaan niin kovasti toivoisi, ettei kaikki kipu fyysisesti ja henkisesti olisi turhaa.. mukava noista plussaus-ketjuista lukea, että toivoa on 🙂
   Kaikille hoidoissa oleville, niihin aikoville tai niistä luopuneille voimia ja koitetaan muistaa muutkin elämän osa-alueet <3

Luet parhaimillaan 3 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.