Etusivu Foorumit HEDELMÖITYSHOIDOT Epäonnistunut alkion siirto

Merkitty: ,

Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #42699
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Olen tällä hetkellä avain rikki.. Meidän ensimmäinen IVF, josta tehtiin tuoresiirto. Pakkaseen saatiin 4 alkiota, eli siis asiahan on todella hyvällä mallilla.

   Odotukset kuitenkin tähän ensimmäiseen siirtoon oli suuret, että joko nyt on meidän vuoro. Tukilääkkeenä oli Gonapeptyl pistos ja Lugesterol. Noh tukilääke ohjeessa oli käsin kirjoitettu, että lugeja syödään 16.2. -22 aamulla. Ymmärsin tämän, että 22.2 aamulla laitan viimeisen tukilääkkeen. Ihmettelin, kun lääkkeitä jäi paljon yli ja lapussa luki teksti, että yleensä tukilääkitys on 2 viikon ajan.
   Testipäivä minulla oli laitettu 1.3, mutta menkathan alkoi jo 25.2 perjantaina ruskealla vuodolla. 26.2 aamulla olikin aivan selvää menkkavuotoa niin ei tarvinnut paljon testejä tehdä.
   Tänään sitten soitin lääkäriin ja kävikin ilmi, että ohjeessa oleva 16.2. -22 ei tarkoittanut 22.2 päivään saakka, vaan tuo -22 tarkoitti vain vuosilukua ja lugeja olisi pitänyt syödä testipäivään asti. Pettymys on niiin suuri ja itsensä syyttely siitä, että pilasinko minä itse tämän siirron nyt kun en ottanut tukilääkkeitä tarpeeksi kauan. Hoitaja aikoi jatkossa laittaa selkeämmät ohjeet, mutta harmittaa niiin paljon. Olisi pitänyt soittaa ja varmistaa, että kuuluuko lääkkeitä olla näin paljon vai mikä homma. Hoitaja sanoi, että syy ei välttämättä ole tuossa, vaan olisi saattanut muutenkin epäonnistua. Ja tottakai näin varmasti on, mutta silti en voi ymmärtää tätä epäonnea. Nyt tietenkin on välikierto edessä ja seuraavaksi pas. Jokainen varmasti tietää miten piinaavaa välikierto on..

  • #43063
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei!
   Olen 29v nainen Keski-Pohjanmaalta. Olemme kihlattuni kanssa yrittäneet lasta 2018 vuodesta lähtien. Hoitoihin päästiin n. 2020. Sain positiivisen raskaustestin 08/20, mutta se meni kesken 09/20 rv 7-8. En ole sen jälkeen tullut raskaaksi.

   Olemme nyt toisessa IVF hoidossa Oulussa. Ekasta IVF hoidosta en tullut raskaaksi ja pakkaseen emme saaneet alkioita. Toisesta en myöskään ole tullut mutta saimme pakkaseen 6 alkiota. Joista yksi siirrettiin 12.4.22. Tänään la 23.4.22 tein testin. Näin itse testeissä tosi tosi haalean viivan. Osa kavereista sanoo että positiivinen haalea viiva tulee ja osa sanoo että nega.

   Minua pelottaa todella paljon tulenko koskaan raskaaksi ja äidiksi. En myöskään tiedä onko minua tutkittu kunnolla ja kaikkia verikokeita otettu.

Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Alueelle ‘HEDELMÖITYSHOIDOT’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.