Etusivu Foorumit HEDELMÖITYSHOIDOT Hoidoista luopuminen

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #33581
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Heippa kaikille!

   On alkanut mietityttämään, että milloin hoidoista kannattaa luovuttaa? Koska on liian monta IVFää, liian vanha, vai mikä se on mikä ratkaisee (jos rahaa ei oteta listalle mukaan)?
   Itsellä ikää on jo 40v ja 4.ivf tehtynä. Yritystä useampi vuosi eikä yhtään mitään tuloksia. Paitsi ennen hoitojen aloitusta varhainen keskenmeno n. kolme vuotta sitten.
   Viimeisin ivf oli siis yksityisellä ja tehtiin viimeisen päälle kaikki ERA-testit ja alkiodiagnostiikat. Kaikki vaikuttaa olevan hyvin, mitään vikaa ei ole. 4.ivf toi tulokseksi 7 munasolua joista 4 matkasi alkiodiagnostiikkaan. Sieltä tuloksena 1 täydellinen. PAS nyt kuitenkin tuotti jälleen kerran negan.
   Ja mietin myös että auttavatko lahjamunasolutkaan, kun kerran omissakin on ollut selkeästi vielä ihan hyviä?

   Itsellä ei olisi kyllä vielä halua luovuttaa… Hassuinta on että adoptioonkin on jo liian vanha. ;D
   Ehkä pitää ostaa vaan urheiluauto?

  • #33585
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei Tiinanen,
   luin vasta nyt postauksesi. Ymmärrän tosi hyvin tuon pohdinnan.
   Halusin vain sanoa, että et ole adoptioon liian vanha, kyllä prosessi (vaikka pitkä onkin) on vielä mahdollista aloittaa.

   Itse saimme juuri äsken puhelun, että siirto ei onnistu, kun jatkoviljellyt solut eivät ole jatkaneet elämää. Olo on varsin sekava, nyt käydään tosi syvissä vesissä, mutta sitten luultavasti jostain taas löytyy voimaa yrittää jotain seuraavaa askelta.
   Voimia!

  • #33644
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei Leiska!
   Ei ole tullut kirjoiteltua tänne, kun on niin kovin hiljainen palsta 🙂 Ja mieli tietysti välillä niin maassa etteivät sormet toimi.

   Onko teillä hoidot jatkuneet? Ovatko ajatukset selkiytyneet?

   Me jatkoimme itkuisina ja valmiiksi masentuneina, tuoresiirto nega ja PAS kahden alkion siirrosta plus. Mutta nyt saman tien kaikki raskausoireet jo loppuivat. Pari päivää ehdimme jo olemaan varoivaisen onnellisia ja näin tämä kolmen vuoden hoitojen ainoa plussa vaihtui jo suruun.
   On tämä käsittämätöntä taistelua.

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Alueelle ‘HEDELMÖITYSHOIDOT’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.