Etusivu Foorumit HEDELMÖITYSHOIDOT Hormoonihoidot

Luet parhaimillaan 3 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #15955
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Moikka

   Minkälaisia kokemuksia teillä on hormoonihoidoista? Esim Lezorol- lääkkeistä? onko joku raskautunut niiden avulla?
   Meillä lapsettomuutta takana noin 2v ja olemme olleet yksityisellä puolella hoidossa. Kummassakaan ei ole löytynyt vikaa ja kuukautiset on säännölliset. Olen syönyt muutaman kuurin Lezorol lääkettä, tuloksetta.

   Nyt olen alkanut pohtimaan vahvempia hormoonilääkkeitä. Mitä ajatuksia?

   Ajatus koeputkihedelmöityksestä kauhistuttaa. Tuntuu että vielä olisi liian aikaista niin vaativalle hoidolle.

  • #16270
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Moikka,

   Meilläkin yritystä takana n. 1,5 vuotta. Ainoa ”vika” on on mun epäsäännöllinen kierto ja se, etten ovuloi joka kuussa. Kiertoa on ensin yritetty tasoittaa primoluteilla, tuloksetta. Pari kuukautta söin letroja, ekassa kierrossa ei ollut toivottua vastetetta. Toisessa, jossa annosta nostettiin jostakin ihmeen syystä ovulaatio ei näkynyt Clearbluen-testeillä, mutta näkyi kuitenkin verikokeessa. Lääkäri päätti, että siirrytään nyt seuraavaksi piikityshoitoihin ja inseminaatioon. Viime kuussa pistin Gonal-F piikkejä 7 päivänä ja kävin parissa kontrolliultrassa, jonka jälkeen pistin Ovitrelle-irroituspiikin ja tästä parin päivän jälkeen tehtiin inseminaatio. Nyt sitten jännätään tärppäsikö 🙂 Näitä piikityshoitoja sitten pari kertaa vielä yritetään, kun toimi meillä niin hyvin ovulaation saamiseksi. Letroista jäi kyllä huono mielikuva, kun tuli kauheet sivuoireet mm. kuumat aallo, näppylöitä ja huonotuulisuutta.

  • #18034
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei,
   Tämä jo vähän vanhentunut keskustelu, mutta olemme miehen kanssa juuri tässä vaiheessa. Kerran on Letrozol kuuri ollut ja munasolun irrotuspiikki laitettu, mutta vielä ei tärpännyt. Tästä ensimmäisestä kerrasta on jo useampi kuukausi, sillä väliin tuli kaikkea mahdollista mahataudista työmatkoihin, jolloin ei ollut fiksua jatkaa kuuria. Nyt olisi taas mahdollisuus 🙂 Kovat on odotukset mutta samalla myös tuntuu pelottavalta. Sitä kun niin toivoisi, että tällä kertaa tärppäisi. Yritystä meillä on jo pari vuotta takana eikä kummassakaan (minussa tai miehessäni) ole todettu mitään onglemaa. Itselläni on hyvin säännöllinen kuukautiskierto ja viime kierrossa normaalisti ovuloin, mutta silti ei nähtävästi perinteisin menetelmin vain onnistu.
   Olisin ollut kiinnostunut kuulemaan miten pitkään muilla on jatkettu hormoonihoitoja? Viime kerralla puhuttiin lääkärin kanssa, että katsotaan tämä kevät ja sitten jos ei tärppää niin syksyllä voisi sitten siirtyä hedelmöityshoitoihin.

  • #18035
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Moikka! Itselläni myös pitkä kierto ja ovuloimattomuus. Letroja söin 6kk, sain tarkan kierron ja ovulaatiot, mutta ei raskautta. Nyt huhtikuussa inseminaatioon, laitoin jokin aika sitten siihen liittyen tänne uuden ketjun ”inseminaatio2018” liittykäähän sinne jos myös menossa hoitoihin?

Luet parhaimillaan 3 vastausketjuja
 • Alueelle ‘HEDELMÖITYSHOIDOT’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.