Etusivu Keskustelu HEDELMÖITYSHOIDOT IVF/ICSI/PAS, syksy-talvi -19

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Tea V 1 viikko, 5 päivää sitten.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Asc
 • Julkaisija
  Viestit
 • #33549

  izli
  Osallistuja

  Moikka vaan kaikille,

  ”mukava” liittyä tähän joukkoon, vaikka mieluummin ehkä olisinkin jossain muussa ryhmässä 😀 Mutta keskusteluja selattuani täällä näyttää olevan mukavaa porukkaa, ja hyvää mieltähän näissä tilanteissa ei voi olla liikaa.

  Meillä on taustalla oma endometrioosini, jonka vuoksi muutamia vuosia sitten leikattiin molemmista munasarjoista endometrioomat, ja nythän niiden toiminta kolmekymppisenä on kuin kymmenen vuotta vanhemmalla naisella.

  Eka käynti aiheen tiimoilta oli jo kesäkuussa, ja saatiin tänään aika suunnittelukäynnille lokakuun loppupuolelle. Kiinnostaisi tietää millaisia jonoja nyt jo hoidoissa olevat ovat huomanneet naistenklinikalla? Mietityttää hiukan että joutuuko siinä sitten pari kuukautta odottelemaan vielä lisäksi että hoidot varsinaisesti edes alkaisivat.

 • #33557

  Tiitiainen
  Osallistuja

  Moi izli! Onpas täällä hiljaista, kun kukaan ei ole sinulle vielä kerinnyt vastata :/
  Itse en ole tätä ketjua vielä seuraillut, kun vasta nyt alkaa tulemaan ajankohtaiseksi. Olemme nyt olleet naistenklinikalla IVF/ICSI -jonossa n. 2kk sen jälkeen, kun inseminaation yhteydessä todettiin, että siittiöiden määrä ei ole riittävä inseminaatioon. Tai ainakin niin ymmärsin, että laitetaan jonoon samoin tein.. Keväällä meille sanottiin, että jonotusaika IVF/ICSI -hoitoihin pyritään pitämään n. 3kk mittaisena. Omalla kohdallamme luulen, että kesätauko ja lisääntymislääketieteen yksikön muutto pidentävät omaa jonotusaikaamme jonkun verran. Viikon päästä on hoidon suunnittelukäynti, jolloin saanemme tietää tarkemmin aikatulusta.

 • #33568

  Eeva T
  Osallistuja

  Moikka kaikille! Nyt alko piinaviikot toinen PAS siirto just tehtiin. Meillä takana vasta 1 tuorealkion siirto ja 1 Pas ja lahjoitetuilla munasoluilla oman miehen spermalla tehdyt alkio. Miellä ikä alkaa tulla vastaan siksi kokeillaan nyt lahjoitetuilla munasoluilla. Tuoresiirrosta tulin raskaaksi mutta se meni viikolla 2 vai 3 jo kesken saatiin kuitenkin useampi alkio pakkaseen odottamaan. Mites muilla onko tuore ja tai pakastesiirtoja tehty nyt syksyllä? Ja me ollaan yksityisellä ovumia fortinovalla aikaisemmin IFVää kokeiltiin dextrassa tai nykyään pihlajalinnassa

  • Tätä vastausta muokkasi 3 viikkoa, 4 päivää sitten  Eeva T.
  • Tätä vastausta muokkasi 3 viikkoa, 4 päivää sitten  Eeva T.
 • #33578

  Tea V
  Osallistuja

  Moikka kaikille!
  Meillä Seinäjoella kaikki toiminut loistavasti ja perjantaina oli ensimmäinen punktio Taysissa. Huomenna olisi alkiosiirto. Hieman jännittää, miten tässä käy. Meillä oli vaihtoehtona joko ivf tai icsi ja Tampereella sitten icsiin päätyivät meidän pitkän lapsettomuuden vuoksi. Huomenna varmaan myös kuulee, saatiinko pakkaseen myös jotakin.