Etusivu Foorumit HEDELMÖITYSHOIDOT kertokaa oireista/oireettomuudesta piinapäivinä

Luet parhaimillaan 11 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #15094
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei kaikki. Täällä yks piinailija analysoi kaikkia kehon tuntemuksiaan… 😀
   Menossa on pp3-4 ja luget käytössä. 6-päiväinen blasto kyydissä ja on ollu menkkamaista kipuilua pari päivää.

   Kertoisitteko tänne plussan tai negan saaneet tuntemuksianne, joita on tullut tai jäänyt tulematta alkionsiirron jälkeen.

   Ootteko aavistellu tuloksen etukäteen? Mitä oireita on ollu? Kuika monennesta siirrosta raskaus alkanu? jne.

   Tykkäisin tietää. 🙂

  • #15096
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Meillä plussattiin kolmannen icsin tuoresiirrosta (2 alkion siirto).Punktiosta saatiin kolme hyvää alkiota,viljeltiin neljä päivää.Aiemmin siirretty yhteensä 10 alkiota,eikä yhtään plussaa, ei edes kiinnittymisyrityksiä. Aloin aavistella mahdollista positiivista testiä pp9,kun vuoto ei ollut alkanut.Aiemmin tuossa vaiheessa tuoresiirroista oli jo tipputeluvuoto alkanut.Muita oireita oli lisääntynyt valkovuoto,nännit pullahti esiin,jatkuva jano ja outo maku suussa.Tähän viimeiseen hoitoon lähtiessä ei enää hirveitä toiveita ollut.Raskaus vasta alussa ja kaikkea voi sattua,mutta olen päättänyt nyt nauttia näistä päivistä.Tsemppiä piinapäiviin!

  • #15108
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Kiitos vastauksesta. Mulla on kans ollu jano nyt pari päivää. Suuta ja kurkkua kuivaa. Mun mielestä jotenkin vaan erilainen janon tunne. Tai sitten kuviteltu… 😛 miehellä menee jo vähän hermot mun oireisiin…

   Toinen mitä oon miettiny on noi luget, jotka vaan tuntuu katoavan jonnekin laittamisen jälkeen. Imeytyy ihan eri tavalla kuin joulukuisessa tuoresiirrossa, josta silloin tuli nega. Ehkä kuvitelmaa sekin…

   Joulukuussa aavistelin, että tulee nega ku ei tununut yhtään mitään, korkeintaan munasarjoihin sattui. Ehkä se peitti mahdollisen menkkamaisen kivun silloin alleen, jota nyt on kans ollu… Menkkamaisen tunteen uskon kyl hyvin voineen tulla lugeista tässä kierrossa.

   Nyt oon vielä toistaiseksi toiveikas ja aavistelen plussaa, koska on jäätävä jano! Reilussa viikosa se tulos selviää… Kaipa tästäkin jotain oppii, jos tulee nega.

   Onnea maijamaija, kunpa mullakin tärppäis.

   Mites muiden oireet on piinaillessa menny?

  • #15741
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Mulle tehty eka inseminaatio viiko sitten ja siitä asti ollut maha kovasti kipeä ja tissit arat. Rintojen kipu pahenee päivä päivältä kun taas mahakipu alkaa pikkuhiljaa vähän hellittään. Muuten en ole ainakaan vielä muita outoja tuntemuksia havainnut. Saa nähdä miten olo kehittyy.

  • #15743
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Toinen siirto, 1. pas tuotti plussan. Heti siirron jälkeisenä päivänä oli olo että nyt onnistui. En osaa selittää, en yleensä ollenkaan usko näihin henkimaailman juttuihin mutta jotenkin oli fiilis että asiat on erilailla kuin ennen. Rinnat kipeytyi heti, mutta sen laitan enempi kiinnittymiseen annetun gonapeptylin piikkiin, kesti noin viikon ja sitten loppui. Noin viikko siirrosta alkoi kuvotus, saattoi johtua tukilääkityksestäkin, mutta ensimmäisellä kerralla tuollaista ei ollut joten… sen jälkeen vaihtelevasti alavatsa- ja alaselkäkipu, varsinkin selässä kovanakin. Ja aivan jatkuva jano jota ei juominen helpota. Verikokeesta testipäivänä hcg 1400 (laskujeni mukaan jotain 4+3/4+4 aikaan eli hyvä luku).

   Nega-kierrolla oli rinnat myös kipeät mutta loppui myös noin viikossa, joten silloinkin luulen asialla olleen lääkkeet. Ja väsymys ja vähän jano mutta ei mitään tähän plussa-kiertoon verrattavaa. Kuvotusta ei ollut myöskään. Ja silloin myös oli melkein heti olo että metsään meni.

  • #15750
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Mulle ei annettu mitään tukilääkitystä kiinnittymiseen…miksihän ei? Joten siitä nämä oireet eivät johdu. Mutta kuten kerroin, eka inssi niin vaikea sanoa mikä johtuu mistäkin. Eilen iski myös voimakas kuvotus joka haittasi myös yöunia ja jatkui aamusellakin. Vaan saattaahan tuo toki olla orastavaa mahatautia, sitä kun on liikkeellä täällä meillä päin 😛

  • #15751
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Kitty nämä lääkkeet on niin yksilöllisiä että vaikea sanoa, mutta olen antanut itseni ymmärtää että kiinnittymispiikki on enempi tarpeen kun on naisessa olevaa hormonihäiriötä, kun myös se kiinnittyminen kaipaa jonkun hormonipiikin.. esim itse en ovuloi ollenkaan ilman lääkkeitä (pco). Jos teille on tehty inssi niin ilmeisesti lapsettomuuden taustalla on enemmän siittiöt? Toivotaan että onnistuu!

  • #15753
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   EevaK, Kiitos 🙂 toivotaan täälläkin! Meillä tosiaan siimahännissä häikkää ja sen lisäksi minulla endometrioosi. Olen myös joskus 10v sitten yrittänyt raskautta silloisen kumppanin kanssa, tuloksetta. Hänellä nykyään lapsia. Silloin lääkäri sanoi, että en tod näk tule onnistumaan ikinä. Nykyinen gyne taas ei näe mitään syytä miksi en voisi raskautua.

  • #15763
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Inssistä nyt viikko ja eilen varsinkin oli ihan jäätävän repiviä kipuja alavattassa ja koko ajan pissattaa, tissit kamalan kipeät ja väsyttää. Lekuri meinasi, että tissit ja väsymys on ihan normaalia hormonihoitojen yhteydessä ja mahakivun ja pissattamisen syyksi epäilee pissatulehdusta. Nyt siis näytettä labraan.

  • #15776
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Inssistä vajaa 2vkoa, oireita oli tosiaan ne mahakivut, turvonneet ja kipeät tissit, nännitkin kasvoivat niin että miehenikin sen huomasi, janotti, väsytti ihan älyttömästi ja kaikki muut oireet paitsi mahakipu loppuivat siihen kun kuukautiset alkoivat. Sekin hellittää kyllä sitten kun menkat on ohi.

  • #15782
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Voi Kitty, ikävää ettei tärpännyt! Sehän näissä hoidoissa on ikävää, että ei tiedä mitkä oireet on lääkkeitä, mitkä raskautta ja mitkä pään sisällä… voihan myös olla, että oli kiinnittymisyritys joka ehti aiheuttaa jotain oireita ja sitten hyvin (hyvin) varhainen keskenmeno.. Tsemppiä ja enempi onnea seuraavaan yritykseen! Itselläni ensimmäinen nega oli aika kova kolaus, mutta kyllä se siitä taas sitten kun uusi kierros alkaa.

  • #15784
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Kiitos EevaK 🙂 Ihan hirveän pahalta se kyllä tuntuu, vaikka osasin tätä odottaa ihan vain siksi koska tämä oli vasta ensimmäinen inssi. Mutta silti. Ja sehän olisi kyllä hirveän positiivinen asia jos sitä yritystä edes oli.

Luet parhaimillaan 11 vastausketjuja
 • Alueelle ‘HEDELMÖITYSHOIDOT’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.