Etusivu › Foorumit › HEDELMÖITYSHOIDOT › Kokemuksia klinikan vaihdosta?
Merkitty: Lapsettomuusklinikka, tutkimukset, yksityinen
- Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 7 vuotta, 7 kuukautta sitten
Nimetön toimesta.
-
JulkaisijaArtikkelit
-
-
27.4.2016, 12:54 #12035
Nimetön
Ei-aktiivinenHei, onko kellään kokemusta lapsettomuusklinikan vaihtamisesta? Ja jos, niin mitkä olivat syyt vaihtoon ja oliko siitä teille apua?
Yli kahden vuoden hoitojen jälkeen ihmettelen eri paikkojen mainoksia (tämänkin forumin sivulla), missä lupaillaan ”uusia menetelmiä” ja ”yksilöllisiä hoitomenetelmiä”. Onko klikkojen toimintatavoissa todella eroja, vai ovatko nämä vain mainoslauseita?
Meidän tapauksessa syytä lapsettomuuteen ei aluksi löytynyt, sen jälkeen on paljastunut ikään kuin ”vahingossa”, että kärsin endometrioosista (siitä ei tehty tutkimusta vaan asia selvisi kohdun ulkopuolisen raskauden leikkauksessa) ja kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Kieltämättä en voi olla välillä ajattelematta, että olemme käyttäneet kallisarvoista aikaa hukkaan, (eikä aika ole puolellamme kuten hyvin tiedätte), puhumattakaan kymmenistä tuhansista euroista…
Jos olette vaihtaneet klinikkaa, onnistuuko pakastettujen alkioiden siirto uuteen paikkaan?
Kaikenlaisia kokemuksia olisi helpottavaa kuulla! Kiitos 🙂
-
28.4.2016, 08:08 #12069
Nimetön
Ei-aktiivinenYksilöllistä hoitoa pitäisi saada kaikilla klinikoilla. Aikalailla järjestyksessähän ne kokeilee kaikki eri lääkkeet ja jutut. Jos vaihtaa klinikkaa, kannattaa ottaa ainakin kaikki hoitotiedot mukaansa ja varmistaa, että lääkäri perehtyy niihin kunnolla. Aiemman hoidon ja niiden tuloksien perusteellahan suunnitellaan aina seuraava hoito. MUTTA: Mitä olen netistä googletellut, itse kuitenkin pitäisi ottaa tosi paljon selvää ja esim. otattaa kaikki veriarvot jo ennen hoitoja. Näin näkisi kilpirauhasen vajaatoiminnan ja vaikka sen, että varastorauta on tosi alhaalla ja haittaa sekin raskautumista. Itse nimittäin googlettelin sellaistakin tietoa, etten omilla rauta-arvoillani tulisi edes raskaaksi. Suositus on yli 50, optimaalinen taso 70-90 ja meikäläisellä se on aina ollut alle 20!!! Omalla klinikalla sitä ei mitata ja vaikka mittautin muualla, sitä ollaan pidetty ihan hyvänä arvona. Pitäisi melkein olla lääketieteen tutkija, jotta osaisi maksimoida hoitotehot. Hoidot on niin kalliita, että kun netti kertoi ihmisten raskautuvan 3 krt todennäköisemmin avokadoja syöden, niin minähän aloin popsia 😀 Mutta vaikka mitä söisi ja vaikka mikä arvo olisi kunnossa ja tuntematon tekijä hommassa edelleen pielessä, ei se onnistu.
Voihan sitä käydä uudella klinikalla ns. konsultaatiossa kyselemässä, mitä teidän tapauksessa olisi tehtävissä eli mitä ne uudet hoitomuodot ovat. Jos se uusi hoitomuoto on vaikka uusi ns. alkioliima tai pistos kiinnittymisen edistämiseksi, sen saa todennäköisesti sieltä omaltakin klinikalta kyselemällä.
Ferritiinistä, jos joku kiinnostui:
Ferritin is the protein that stores iron in human cells. Optimal levels of ferritin are between 70 and 90. If ferritin levels indicated by a serum ferritin test are below 50, it will be difficult for the patient to conceive. Research has proved that increasing iron levels is enough to treat infertility. In one study women were given a combination of iron tablets and vitamin C and became pregnant in the space of a month. In most fertility clinics, a ferritin test and a thyroid test are among the first tests done. Abnormalities in the ferritin content of the body can be easily cured through medication.
-
-
JulkaisijaArtikkelit
- Alueelle ‘HEDELMÖITYSHOIDOT’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.