Etusivu Foorumit HEDELMÖITYSHOIDOT koronarokote/hedelmöityshoidot

Luet parhaimillaan 6 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #36058
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei!
   Onko muita jotka on samassa tilanteessa. Työn puolesta meille tarjotaan koronarokotetta, ja pohdin kannattaako nyt ottaa rokote? Lääkäri kyllä suositteli sen ottamista kun raskaana oleva on kuitenkin riskiryhmässä jos sairastuu. Hedelmöityshoidot voi aloittaa vasta 2 kk rokottamisen jälkeen. Vähän tietoa aiheesta löytyy tällä hetkellä sen hyödyistä ja riskeistä.

  • #36714
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Heippa,

   itse olen TYKS:n alueella hoidettavana ja myös jo Tammikuussa olisi töiden puolesta saanut rokotteen. Silloin minulle suositeltiin kun olin juuri aloittamassa IVF hoidot että ei suositella raskaana oleville tai raskautta yrittäville, kun ei vielä silloin tiedetty juuri mitään asiasta. Varmasti tilanne muuttuu jatkuvalla syötöllä joten on todella vaikea ottaa kantaa miten nyt toimitaan.

   Itsekin pohdin paljon tätä, että voisiko ottaa mutta jätin ottamatta ja pidän sormet ristissä että en sairastu sit sen vuoksi koronaan!

  • #37165
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Itse työskentelen sote-alalla ja tammikuussa olisi ollut mahdollisuus ottaa ensimmäinen rokote. Olin silloin ehdoton, etten aio ottaa raskaus toiveen ja hedelmöityshoitojen (Letrozol) vuoksi, koska tutkimustietoa niin vähän. Nyt olen alkanut epäilemään valintaani vallitsevan tilanteen vuoksi ja kun raskauttakaan ei näytä kuuluvan.. Ja toki myös ”syyllisyys” painaa, kun olen työpaikaltamme ainuita, ketkä eivät ole rokottautuneet. Mutta edelleen olen enemmän rokottamattomuuden kannalla, kun perussairauksiakaan ei ole. Toki raskaana ollessa sitten olisi riskiryhmässä.

  • #38520
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei,
   Minulla olisi rokoteaika huomenna ja tänään alkoi Progynoval lääkitys, pitäskä tässä nyt odottaa?
   Sain viestin, että rokote kannattaa ottaa asap, ettei mahdollinen kuumereaktio sotke keräyspäivää muttei tullut mitään, että odotellaan kaksi kuukautta :/

  • #39167
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Onko joku ottanut tätä rokotetta viime aikoina, oliko varoajat hoitoihin muuttuneet?

  • #39176
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Facen kyselyistä poimittuja tietoja suosituksista ihan nyt viime aikoina:
   – Ovumialta tieto, että rokotuksen ja hoidon välissä täytyy olla viikko aikaa
   – (ei kerrottu tarkemmin, minkä) klinikan kanta on se, että kunhan ei ihan samana päivänä anneta rokotetta ja tehdä siirtoa, niin kaikki hyvin
   – Taysilta neuvottiin, että suositus on, että olisi väh viikko rokotteen ja hoitokierron aloittamisen välissä

  • #42397
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei! Keräämme palautetta keskustelupalstasta ja vertaistuen kokemuksesta. Kysely on tarkoitettu kaikille lapsettomuutta kokeneille, jotka ovat osallistuneet keskustelupalstan keskusteluihin vuoden 2021 aikana.

   Palautteen avulla voimme perustella toiminnan tarpeellisuuden rahoittajalle ja kehittää vertaistukitoimintaa entistä paremmaksi.

   Kyselyyn vastataan nimettömästi. Palautelomake löytyy täältä: PALAUTE SIMPUKAN KESKUSTELUPALSTALSTA

   Lomake on auki 20.1.2022 asti. Lisätietoa palautelomakkeesta ja yleisesti Simpukan vertaistuesta voi tiedustella minulta.

   Lämpimin terveisin
   Anniina Valkonen
   Simpukan vertaistukikoordinaattori
   anniina(at)simpukka.info

Luet parhaimillaan 6 vastausketjuja
 • Alueelle ‘HEDELMÖITYSHOIDOT’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.