Etusivu Foorumit HEDELMÖITYSHOIDOT Letrotsoli

Luet parhaimillaan 4 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #42873
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei!

   Mukavaa kevättä kaikille ❤️

   Onko Letrotsolin avulla onnistumisia? Onko tullut monisikiöisiä raskauksia? Olisi kiva kuulla kokemuksia.

   Kaksi piinaviikkoa edessä. Vasta ensimmäinen Letrotsoli kuuri takana. Hyvä vaste lääkkeelle, mutta jännittää ja ahdistaa, koska takana niin monta negatiivista raskaustestiä.. ei ainuttakaan positiivista puolentoista vuoden aikana ?

  • #42978
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei! Mulla ei oo ollut kovin hyvä vaste nyt. Tosin Esikoinen sai alkunsa aika pian Letrojen jälkeen. Ei oo ollut tilannetta, että useampi johtofollikkeli. Mulla hormonit laittaa mielen myllerryksiin…tällä hetkellä en syö hormoneja.

  • #42990
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei,

   Mulla oli letrozoli käytössä IUI hoitojen kanssa samanaikaisesti. Ekalla kierroksella saatiin 2 isoa follikkelia ja olis voinut tulla kaksoset siis. Kahdella seuraavalla kerralla (hoidot tehtiin peräkkäin) näkyi vain 1 follikkeli. Meille IUI hoito ei ollut tehokas, syy tähän ei selvinnyt. Toisaalta ilmeisesti ovuloin ilman lääkkeitäkin (kaikki merkit viittaa siihen), joten sinänsä onkin ehkä vähän hassua että siinä yritettiin korjata asiaa, joka ei ollut ”pielessä”. Eräs tuttava, jolla oli tosi harva oma kierto, tuli lopulta raskaaksi syötyään 6kk letrozoleja, siinä tais olla aina välikierto lääkekiertojen välissä. Hänellä annos oli reippaasti isompi ku mulla.

  • #43062
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Kiitos vastauksista ❤️

   Meillä nyt toinen Letrotsoli kuuri menossa. Ensimmäisestä ei toivottua tulosta. Katsotaan miten käy. On kyllä kamalia sivuoireita näistä hormoneista…

   35v. selittämätön lapsettomuus, yritystä 8/2020 asti.

  • #43561
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei, itsekin haluaisin kuulla, onko kukaan onnistunut letrozol-hoidoilla?
   Mulla oli ensin 2,5 aloitusannoksena, sitten kun nostettiin 5mg per päivä niin toi ovulaation. Toista kertaa nyt menossa tällä annostuksella. Edellisestä kierrosta kemiallinen. Mulla diagnoosina anovulaatio, siihen annettiin letrot

Luet parhaimillaan 4 vastausketjuja
 • Alueelle ‘HEDELMÖITYSHOIDOT’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.