Etusivu Foorumit LAPSELLISET LAPSETTOMAT Miehen hormonitestien tulokset

Luet parhaimillaan 3 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #13991
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Testo on yleensä se mittari millä mitataan. Mun mieheltä on mitattu paljon testoa LH ja FSH on mitattu häneltä 2 kertaa. Niinä mitataan yleessä lapsettomuusasioiden yhteydessä. LH ja FSH on aivolisäkkeen tuottamia hormooneja jotka menee kivekseen. Kiveksessä syntyy testoa. Se kannattaa huomioida, ettei ala käyttää testosteronikorvaus hoitoa ennenkuin on lapsi luku täynnä. Tai pitää olla otettu siemeniä talteen, jos haluaa lapsia. Lääkärit on yllättävän työllistettyjä ja teston ottamisesta menee melkein vakiona 2 viikkoa ennenkuin saa tuloksen.

  • #13937
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Moi! Ja kiitos kommentoinnista! 🙂 Meillä kaikki kokeet oli otettu verestä.

   S-testo 16,6
   P-FSH 4,3
   P-LH 3,6
   Eli ainakin tuo LH on ilmeisesti matala? Testo mitattiin klo 11.30. Luin jostain et aamulla olis korkeimmillaan. Mutta toki odotin et se oli vielä korkeampi kun kuitenkin aamupäivä kyseessä.

  • #13936
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   S-Testo tulisi olla 13 tai yli, että siittiöitä muodostuu. Jos on alle niin varmaan annetaan hedelmällisyyttäparantavaa ainetta. Testoa mitataan eniten noista. Viitearvo 10-38 eli tosi suuri skaala. Ja kokemusta on siitä, että sillä on merkitystä todella miehisiin ominaisuuksiin onko arvo 9 vai 17.
   Onko nuo LH ja FSH mitattu verestä? Jos on niin sen tiedän että 3 on matala molemmissa vaikka se on virallisissa viitearvoissa se viite rajoissa. FSH viite 1-12 LH 0.6-12.1.

  • #13906
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Mites saan lisättyä tänne uuden aiheen?? Mies oli hormonikokeissa ja haluaisin tietää mitä vastaukset tarkoittavat (lääkäri ei ole vielä kommentoinut niitä mitenkään. Voisko joku auttaa?

Luet parhaimillaan 3 vastausketjuja
 • Alueelle ‘LAPSELLISET LAPSETTOMAT’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.