Etusivu Foorumit LAPSETTOMUUS Miehen sairaus ja ikä alkaa painamaan

Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #44269
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Simpukan keskustelupalsta sulkeutuu

   Tervetuloa käymään vertaiskeskustelua Tukinetissä:

   https://tukinet.net/toimijat/lapsettomien-yhdistys-simpukka-ry/

   Luo käyttäjätunnus ja keskustele vertaisten kanssa
   Keskusteluun osallistuakseen tulee Tukinettiin luoda käyttäjätunnus.

   Tukinetissä Simpukalla on kolme ryhmäkeskustelua, joista kaksi on yksityisiä. Nämä yksityiset keskustelut näkyvät vain kirjautuneille käyttäjille. Keskusteluun osallistuakseen henkilön tulee täyttää yksinkertainen hakemuslomake.

   Simpukan vertaiskeskustelu-teemaan, jossa voi käydä keskustelua lapsettomuuden monista aiheista.
   Simpukan yksityinen vertaiskeskustelu-teema tarjoaa tilan anonyymille keskustelulle silloin, kun aihe tuntuu erityisen sensitiiviseltä ja tahdot kohdata vertaisia niin sanotusti suljettujen ovien takana.
   Helminauhan yksityinen vertaiskeskustelu-teema on tarkoitettu niille, jotka pohtivat tai käyvät läpi lahjasukusoluhoitoja, tai ovat jo saaneet lapsen lahjasoluhoitojen avulla.

  • #44265
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Olen halunnut lapsia aina. Olen 38 v. Ollut kerran naimisissa ja ollut lapsettomuustutkimuksissa edellisen mieheni kanssa. Silloin kummassakaan ei ollut mitään ongelmia. Saimme hormonihoitoa. Mutta selvisi että mieheni petti ja laittoi toisen naisen raskaaksi. Ero tuli ja elämä jatkui. Nyt nykyinen mieheni sairastaa masennusta ja on kaiken maailmaan sairauksia. Halutaan lapsia mutta mieheni mielenterveys ei anna periksi lähteä lapsettomuustutkimuksiin. Vuonna 2019 varasin meille ajat ja kävin itse antamassa verikokeet ym. Mutta mieheni ei saanut aikaiseksi vietyä spermanäytettä. Hajoan, koska hän ei kykene edes keskustelemaan kanssani ja mulla alkaa olla jo ikää… En tiedä mitä tehdä. Olen ihan hukassa. Seksiä meillä on yleensä ovulaatioiden aikana, joskus voi olla ettei edes silloinkaan, koska mieheni ei aina kykene seksiin sairauksiensa tähden.

Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Alueelle ‘LAPSETTOMUUS’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.