Etusivu Foorumit HEDELMÖITYSHOIDOT PCOS ja PAS

Luet parhaimillaan 5 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #40236
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Täällä lapsettomuushoitoja takana nyt reilun vuoden verran, taustalla minulla on PCOS. Julkisella puolella tehtiin tutkimukset ja kun korona pisti jarrun päälle siirryttiin yksityiselle puolelle hoitoon. Alkuun meille tehtiin ovulaation induktioita kuuden kierron verran tuloksetta. Ensimmäinen inseminaatio jouduttiin keskeyttämään liiallisen vasteen takia, jonka jälkeen päätettiin siirtyä IVF hoitoihin. Toukokuun lopussa tehtiin ensimmäinen munasolupunktio josta saatiin blastokysti alkioita pakkaseen 5 kappaletta<3 Tuoresiirtoon ei päästy kun munasoluja oli 40 kappaletta. Nyt torstaina olisi tarkoitus siirtää pikkuinen matkaan mukaan<3 Kaipailisinkin kokemuksia PAS siirroista ja PCOS diagnoosin omaavilta. Miten on onnistunut? Täällä tunteet siirtoa kohtaan vaihtelee laidasta laitaan, toisena päivänä on luottavaisin mielin ja seuraavana pelkää epäonnistumista.

  • #40934
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Moikka! Pahoittelut, huomasin vasta nyt tämän viestin. Mulla PCOS-diagnoosi ja viime keväänä oltiin IVF:ssä julkisella. Tuoresiirtoa ei hyperin vuoksi tehty ja ekaa PAS:ia jouduttiin odottelemaan pitkään pitkän kierron vuoksi (jossa toki lopulta saatiin aikaan vuoto lääkkeillä). Mutta heti ensimmäinen PAS onnistui ja nyt jo viikkoja 19 <3 Eli ainakin meidän tapauksessa homma kävi ”helposti”, kun viimein siihen PAS-pisteeseen päästiin.

  • #40938
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Ihanaa kuulla onnistumisia? Meillä oli ensimmäinen PAS silloin heinäkuussa ja nyt rv 7+4 meneillään❤️

  • #40939
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Voi että, ihana kuulla, että teilläkin onnisti! <3 Paljon onnea odotukseen 🙂

  • #40941
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Samoin sinne❤️

  • #42391
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei! Keräämme palautetta keskustelupalstasta ja vertaistuen kokemuksesta. Kysely on tarkoitettu kaikille lapsettomuutta kokeneille, jotka ovat osallistuneet keskustelupalstan keskusteluihin vuoden 2021 aikana.

   Palautteen avulla voimme perustella toiminnan tarpeellisuuden rahoittajalle ja kehittää vertaistukitoimintaa entistä paremmaksi.

   Kyselyyn vastataan nimettömästi. Palautelomake löytyy täältä: PALAUTE SIMPUKAN KESKUSTELUPALSTALSTA

   Lomake on auki 20.1.2022 asti. Lisätietoa palautelomakkeesta ja yleisesti Simpukan vertaistuesta voi tiedustella minulta.

   Lämpimin terveisin
   Anniina Valkonen
   Simpukan vertaistukikoordinaattori
   anniina(at)simpukka.info

Luet parhaimillaan 5 vastausketjuja
 • Alueelle ‘HEDELMÖITYSHOIDOT’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.