Etusivu Foorumit LAPSETTOMUUS Pelko lapsettomuudesta

Luet parhaimillaan 0 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #43204
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Olen ollut puolisoni kanssa kahdeksan vuotta yhdessä. Olisin halunnut lasta jo pitkään, mutta puolisoni on lapsen hankintaa pitkittänyt vuosien ajan. Syitä löytyy jatkuvasti. Milloin väsymys, ylipaino, stressi, elämäntilanne, remontti… ikää meillä molemmilla on jo sen verran, että pelkään kohta olevani tahattomasti lapseton.
   Nyt mieheni on puolisen vuotta sitten avannut jo vähän lapsiasiaa, ja sanoi lapsen olevan tervetullut, mutta lapsen teko oikeaan aikaan ei tunnu kiinnostavan. Jos nyt seksi ollenkaan.
   Rakastan puolisoani valtavasti, mutta jatkuvasti takaraivossa mieli huutaa että miksen ole jo äiti? Milloin luovutan ja totean että mieheni on huijannut minua lapsiajatuksella vuosia? Olen 36vuotias, ja pelkään että en kohta enää voi saada lapsia.
   Pääseekö esimerkiksi Virossa itsenäisiin lapsettomuushoitoihin ilman miestä? Täytyykö avioeron olla ennen sitä virallinen, vai riittääkö että asia olisi vireillä? Mikä on ikäraja hoitoihin? Suomessahan pitää olla virallisesti olla vuoden sinkku ennenkuin pääsee hoitoihin (ainakin kunnallisella puolella).

Luet parhaimillaan 0 vastausketjuja
 • Alueelle ‘LAPSETTOMUUS’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.