Etusivu Foorumit HEDELMÖITYSHOIDOT Takana kaksi keskenmenoa ja luultavasti hedelmöityshoidot edessä

Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #4051
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei
   Olen 36-vuotias ja takana on kaksi keskenmenoa. Eilen sain kuulla lääkäriltä että munsarjojen toiminta alkaa hiipumaan, follikkeleja ei oikein näy. Mahdollisuudet tulla raskaaksi ja raskauden jatkuminen loppuun saakka on siis melko vähäinen. Tässä on kaikki mitä tällä hetkellä tiedän. Luulen että jonkunlaisia hoitoja on edessä jos näin avomiehen kanssa päätetään. En vaan tiedä mahdollisista hoidoista mitään. Ja uskotte varmaan että tilanne on ahdistava ja surullinen, päässä keirtää vaan ajatus en voi saada lapsia.

  • #4067
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei Rebekka78!
   Mä näen kohdallasi paljon positiivista, sinä olet kuitenkin tullut raskaaksi, vaikka tiedän ettei se paljon tilanteessasi lohduta. Lääkkeillä tuettuna tulet toivottavasti saamaan toivomasi pienen käärön syliisi. 🙂
   Oletteko käyneet jo tutkimuksissa?
   Meillä takana lapsettomuuttaa reilut kaks vuotta, tutkimuksissa ei mitään vikaa kummastakaan ole löynyt mutta ei plussan plussaa..ei edes haamujen haamua emme ole koskaan saaneet testiin.
   Nyt kaksi inseminaatiota takana, viimeisin oli kaksi viikkoa sitten joten odotellaan voisiko meillä käydä tuuri. Pahoin kyllä pelkään, vaikka kovasti toivon toisin. 🙂 Jos tästä hoitokierrosta ei tärppää, niin pitäisi päättää mitä teemme hoitojen suhteen, kokeillaanko vielä kerran inseminaatiota ennen IVF:n siirtymistä..vai adoptio? Hoidot, lääkkeet ja odottaminen on tosi raskasta henkisesti..turhautumista…pettymyksiä, kuinka paljo sitä ihminen jaksaa ennen kuin luovuttaa ja toteaa ”ettemme koskaa saa biologistalasta”.. :/
   Onhan vaihtoehto myös adoptio, oletteko te miettineet tuota vaihtoehtoa?

   Tsemppiä teille, mitä päätättekin hoitojen suhteen!

   • #4079
    Nimetön
    Ei-aktiivinen

    Kiitos kun vastasit.
    Eilen käytiin lääkärissä ja saatiin tieto ettei ole juurikaan mahdollisuuksia tulla raskaaksi kotikonstein. Mun munasarjat on alkanut lopettaa tuotantoa ja voi olla ettei munasoluja tule enää yhtään. Ainoa vaihtoehto on siis luovutettu munasolu.
    Adoptio on ainakin tällä hetkellä aika kaukainen ajatus. Enemmän käyn tällä hetkellä läpi luopumista ja surua.
    Miten tän lopullisen luopumisen kestää ja häviääkö tää häpeän tunne? Onko mulla vielä oikeus kutsua itteäni naiseksi?

Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Alueelle ‘HEDELMÖITYSHOIDOT’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.