Etusivu Foorumit HEDELMÖITYSHOIDOT Vuotoa pistosten kanssa. Paniikki!

Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #5238
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Nyt se alkoi, viimeinen IVF. Sumut 10.7, Synarela. Vuoto 17.9, nollaultra 20.10 (vuotoa tuli vielä silloinkin) vasemmassa munasarjassa näkyi keltarauhanen… lääkäri kommentoi: emme siitä välitä. Eka pistos 22.10 Elonva 150mg, vuotoa tänään eli 23.10 tuli ihan kunnon loraus. Onko teillä kanssasisaret ollut samaa tilannetta?

   Vuodon mukana tulee jotain ”krämmäleitä” eli epäilen, että sieltä tulee kohdunseinämää ulos…. ensimmäinen IVF oli samanlainen tuli koko pistosten ajan pientä vuotoa ja munasolut eivät kehittyneet,

   Olen aivan paniikissa, tässäkö tämä nyt taas oli :(….

   ANteeksi itsekkyyteni,tämä vaan nyt kolahti ja pahasti. Itku tulee!

  • #5239
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Hei wega!
   Tervetuloa tuonne ivf/icsi puolelle keskustelemaan. Meitä on siellä enemmältikki hoidoissa eri vaiheissa olevia, sekä piinailijoita. Kuulostaa aika rajulta tuo sun vuotelu ja todella outoa, ettei lääkäri siihen puutu. On kyllä ihmeellistä, ja jos sulla on jo yksi ivf menny sen vuoksi poskelleen, niin ei lekuri edelleenkään reagoi asiaan millään tavalla. Voihan olla, että jollakin on samanlaisia oireita tullut piikittelystä, mutta en oo muistaakseni moisesta mistään lukenu. Voimia sulle ja toivottavasti saat asiaan jonkin selvyyden. Ei tarvitse pyytää anteeksi, me olemme täällä juuri sitä varten keskustelemassa, että saamme purkaa tuntemuksia sekä henkiseltä, että fyysiseltä kantilta:)

Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Alueelle ‘HEDELMÖITYSHOIDOT’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.