• Hei kaikille!

  Täällähän on tapahtunut kaikenlaista loman aikana. Kilpparille onnittelut pikku pojista! Toivottavasti kaverit ovat lähteneet vahvistumaan ja kengruhoito auttaa molemminpuolisesti.

  Mitens supistelijoilla? Vieläkö Ruiskaunokilla ja Nelmalla on supistuksia esiintynyt? Joko olette jääneet saikulle tai lomille?

  Mitens mulla menee?…[Lue lisää]

 • Hei kaikille!

  Vielä mukana ollaan. Ihanaa, että täällä on hiukan perään kyselijöitä :). Mulla on kans ollut aikamoisia ongelmia tuon sisäänkirjautumisen kanssa, mutta tänään onnisti.

  Mukava kuulla, että kaikilla menee hyvin. Tai no pahoinvoinnit ja supistukset ei nyt niin mukavilta kuulosta, mutta ne taitaa ikävä kyllä kuulua usein asiaan… O…[Lue lisää]

 • Olen todella pahoillani teidän puolesta Katras! Iso halaus ja paljon voimia teille tulevaan. Pieni itku piti tirauttaa, kun luin tekstiäsi. Niin pahalta asia tuntui, kun ollaan aika lailla samaa matkaa kuljettu. Toivon todella, että saatte suloisen kevätvauvan nyt PAS:n kautta.

  Paljon onnea matkaan ja myötäistä tuulta myös teille!

 • Mitenkäs täällä on pääsiäisen jälkeen päästy taas kiinni arkeen? Pystyikö kilppari rentoutumaan mökillä? Joko eeppuli on päässyt peloista eroon vai vieläkö jännittää? Sullahan alkaa viikot olla jo hyvällä mallilla. Katras sun ultrahan on tuossa ihan kohta, tuletha kertomaan sitten kuulumiset :). Ruiskaunokki: onko sulla jotain, millä olet he…[Lue lisää]

 • Enää ei tarvitse olla yksin Ruiskaunokki! Täältä tulisi yksi uusi plussalainen :). En liittynyt tuolla vanhan foorumin puolella tähän ketjuun, kun ajattelin, että odottelen tämän uuden.

  Nyt menossa 6+3 ja pikkuruisen syke on bongattu. Osallistun keltarauhastutkimukseen ja käyn melkein viikottain ultrassa. Nyt tosin tulee vähän taukoa kun s…[Lue lisää]

 • Elise rekisteröityi sivustolle 6 vuotta, 9 kuukautta sitten