Kirjoitetut vastaukset

Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #5948
   Ilona
   Osallistuja

   Heippa kaikille!

   Tulin vielä ultrakulumisia kirjoittamaan, kun lupasin. Eli meillä oli varhaisultra torstaina ja kaikki näytti hyvältä! Alkio vastasi viikkoja (6+4) ja sykekin kuului <3. Pelkäsin niin etukäteen, nyt toivottavsti voi alkaa ottamaan rennommin. Uskon kyllä, että kaikki sujuu hyvin.

   Täällähän on tapahtunut paljon. Onnea matkaan piinailijoille ja tsemppiä muillekkin eri vaiheisiin!!

   Toivon, että ensi vuonna kaikkien teidän hartaimmat toiveet toteutuvat!

  • #5789
   Ilona
   Osallistuja

   Voi itku pippana ja parisienne. Kovasti voimia ja halauksia <3

   Vohveliini, toivottavasti viivat ovat vahvistuneet!

   Maikulla tänään ollut punktio, toivottavasti kaikki sujui hyvin.

   Kiitos vielä kaikille onnitteluista. Tänään oli ensimmäinen päivä töissä loman jälkeen, arki alkoi taas. Minäkin jään vähän taustalle, käyn sitten ultrakuulumisia kirjoittamassa.

   Halauksia kaikille,
   Ilona

  • #5696
   Ilona
   Osallistuja

   Kiitos kimalle, parisienne ja pullervo <3 kauniisti kirjoititte. Pullervo, toivottavasti pääsette uuteen siirtoon ennen joulutaukoa, toivon sitä sydämeni pohjasta. soitin klinikalle ja hoitaja sanoi, ettei testejä tarvitse enää tehdä. Ensimmäinen ultra-aikakin varattiin ja sen jälkeen voi ilmottautua neuvolaan. Saatiin aika ennen klinikan joulutaukoa, joten toivottavasti sitten kaikki on hyvin pikkuisella.

   Halauksia teille kaikille, teistä on saanut hiljaista voimaa jatkaa, kun on tuntunut, ettei ihme ikinä osu omalle kohdalle. On ollut kunnia saada jakaa tätä maailman raskainta asiaa, jota jokainen meistä kantaa sisällään. Teiltä on saanut ymmärrystä, sillä kukaan, joka ei lapsettomuutta ole kokenut, ei voi ymmärtää sitä tuskan, surun ja epätoivon määrää. Sydämestäni toivon onnistumista teille jokaiselle, kaikki te olette sen ansainneet. Paljon jaksamista ja lempeyttä teille, olette vahvoista ihmisistä vahvimpia! <3

  • #5687
   Ilona
   Osallistuja

   Kiitos pippana! Se on kyllä totta, että tällä palstalla kun on lukenut toisten onnistumisista, on oikeasti ollut vilpittömän onnellinen. Ja epäonnistumiset ovat satuttaneet ja tuntuneet pahalta. Olo on kyllä tosi epäuskoinen. Tuota vastausta tulee välillä aina tuijotettua, niin uskomattomalta tämä tuntuu.

  • #5685
   Ilona
   Osallistuja

   Pippana, näköjään on klinikkakohtaisia ohjeita pas-kiertoon. Mulla lutinus aloitettiin vasta siirtopäivän iltana ja 3x päivässä 2 viikkoa eli testipäivään. Luonnoliseen kiertoon ei ilmeisesti kovin voimakasta tukilääkitystä tule. Voi kun vuotoa ei tulisikaan ja saisit huomenna hyviä uutisia!!

  • #5682
   Ilona
   Osallistuja

   Maiku, toivon teille hyvää saalista punktiosta. Tätähän tämä on, että pitäisi olla tyyni ja levollinen, mutta koko ajan tulee asioita, joita jännittää. Tuleeko munasoluja, hedelmöittyykö ne, alkaako ne jakautumaan, selviääkö sulatuksesta, kiinnittyykö, pysyykö matkassa… Siis aina tulee vaan seuraava asia, mitä jännittää.

   Parisienne, on kulunut vasta viikko siirrosta, toivottavasti tuntemukset tietäisi vaan hyvää!

   En enää malttanut odottaa, vaan testasin ja suoraan digillä. Eipähän tarvitse sitten enää arpoa. Ja siinä se nyt lukee ”raskaana 2-3”. Ei voi olla totta!! Minäkö? Ikinä aiemmin en ole edes viivanpaikkaa saatikka haamua saanut mihinkään raskaustestiin lähes kolmen vuoden aikana. Ja siinä se nyt lukee. täällä taas itketään, mutta tällä kertaa pelkästä onnesta. Kai tähän voi jo uskoa, ettei se mikään kemiallinen ole? Huomenna olisi virallinen testipäivä.

   Plussatuulia teille muillekkin ja pettyneille voimia. Tiedän, että voi olla vaikea olla iloinen toisten onnistumisista, mutta muistakaa, että kaikki tunteet on sallittuja. Todella toivon kaikille onnistumista, kaikki täällä olijat ovat sen ansainneet.

   Ilona

  • #5678
   Ilona
   Osallistuja

   Voi itku Pullervo.. Voimia teille, on tämä niin epäreilua. Eihän pettymyksiin ole sanoja, jotenkin sitä täytyy vain antaa surun ja pettymyksen tulla ja joku päivä se vielä helpottaa. Kyllä tässä täytyy melko vahvaa tekoa olla, että kaiken tämän läpi käy.

   Pippana, toivottavasti kuitenkin vuoto ei alkaisi. meilläp on ohjeena, että lääkityksiä jatketaan testipäivään saakka tai jos runsas vuoto alkaa. Mutta jos tämä oli tässä, niin kovasti voimia jaksamiseen.

   Meilläkin sanottiin alkiosta ensimmäisessä siirrossa, että on TOP ja nyt toisessa, että oli jatkanut jakautumista 6-soluiseksi. Ei muuta. Ja mitä olen kuullut, ei liikaa kannata murehtia siitä määrittelystä. Kiinnittyminen taitas olla ihan onnenkauppaa.

   Parisienne, oliko teillä milloin siirto?

   Täällä vuoto on pysynyt pois, saas nähdä kuinka käy.

   Tsemppiä piinailijoille!! Ja voimia ja halauksia kaikille!

  • #5631
   Ilona
   Osallistuja

   Heippa!

   Täällä menossa pp 11. Mitään oireita ei oikeastaan ole. Luomukierroissa monesti ollut jos minkä näköistä oiretta niin en kyllä osaa luottaa mihinkään painontunteeseen tai nippailuun. Viime kerralla alkoi vuoto pp11 lutinuksista huolimatta, joten ehkä tässä jokin etappi on saavutettu. Nyt kun tämä siirto tehtiin luomukiertoon, niin ovulaation mukaan tänään tai huomenna pitäisi kuukautisten alkaa. En tiedä uskallanko huomenna testata vai odotanko suosiolla sinne keskiviikkoon, kun se on virallinen testipäivä. Kyllä tuntuu keskiviikko olevan ikuisuuden päässä!

   Miten muilla?

   Plussatuulia kaikille piinailijoille!

  • #5560
   Ilona
   Osallistuja

   Katras, ihanasti kyllä kirjoitit. Kyllä minuakin kovasti kosketti sinun raskautuminen, jaksat aina täällä tsempata muita ja pitää keskustelua yllä. Nyt vain nautit kaikesta, olet todellakin sen ansainnut!

   Pullervo, minäkään en osaa yhtään sanoa tuohon vuotoon lääkkeellisessä pasissa. Mutta peukut täällä pystyssä, ettei ne ala ja saisit plussauutisia!

   Vohveliini, täällä oli tänään peukut pystyssä, toivottavasti pääsitte siirtoon ja kaikki meni hyvin.

   Maikulle paljon onnea matkaan tähän hoitoon. Kuten Vohveliinikin sanoi, pitkä tie on teilläkin jo takana. Toivottavasti nyt onnistutte!

   Pippana, piinaillaan melkein samoissa päivissä. Puolessavälissä ollaan siis jo!

   Huoh, miten se aika voi aina hidastua kahdeksi viikoksi näin totaalisesti??!! Vaikka yrittäisi miten olla miettimättä ja ajattelematta asiaa, niin tosiasiahan on, että se pyörii päässä 24/7. Tai siltä se ainakin tuntuu. Minä olen viimeisen viikon aikana ainakin syönyt! Mulla on nälkä ihan koko ajan, eikä mikään määrä ruokaa tunnu riittävän. Ja lisäksi mua turvottaa ihan mielettömästi. Tänäänki piti uimahallissa yrittää vetää mahaa sisään kävellessä, ettei kukaan tuttu ainakaan luule mun jo olevan raskaana! Mutta syytän Lutinuksia näistä oireista.. no viikon päästä niiden laittamisen saa lopettaa joka tapauksessa, joten kyllä tässä vielä viikko menee.. vaikka syödessä ;D

   Ilona, pp7

  • #5531
   Ilona
   Osallistuja

   katras, kirjoiteltiin yhtä aikaa äsken. Siis ihan mielettömän hienoa!!!! Onnea tuhannesti teille ja hyvää ja levollista mieltä jatkoon. <3

  • #5530
   Ilona
   Osallistuja

   Tervetuloa Naksu. Joo, tämä foorumi on kyllä hidas ja välillä hankala käyttää. Tsemppiä sinunkin piinailuun, toivottavasti meidän kaikkien kyytiläiset tarraa tiukasti kiinni!!

   Minäki olen miettiny tuota testaamista.. Mua pelottaa se negan näkeminen niin paljon, että mielummin oon testaamatta ollenkaan. Mutta jotenki polttelee tietää.. Miten ristiriitaista! Ajattelin odottaa maanantaihin, jolloin olisi pp12 ja testata silloin. Onneksi oon lomalla sen koko viikon, saan sulatella tuloksia.

  • #5514
   Ilona
   Osallistuja

   Voi Kimalle, peukut pystyssä huomiselle!! Hyvältä kuulostaa!!

  • #5512
   Ilona
   Osallistuja

   Unelmoija, mulle sanottiin, ettei oikeen mitään kovin fyysistä saa tehdä pistosten aikana. Meillä just oli remontti silloin menossa, niin en sitte uskaltanu kovin nostella/ lautoja kannella. Punktio oli sovittu maanantaille, niin sen edellisen viikonlopun vaan makoilin. Olo oli niin tukala, etten mitään olis voinutkaan tehdä.

   Onnea siirtoon Vohveliini!!

   Kimalle, joko tänään testailit?

   Täällä pp4 menossa ja olo on normaali. kovasti edelleen olo on toiveikas tämän siirron suhteen.

   Ihanaa alkavaa viikkoa meille kaikille! Tuokoon se tullessaan iloisia uutisia!

  • #5496
   Ilona
   Osallistuja

   Ihana kuulla Hopea! Voi se on varmasti helpotus nähdä sykekin! Levollista ja onnellista odotusaikaa sinulle!

   Katras, mikä voisikaan olla parempi häälahja!

   Kiitos myös Hopea ja Katras tsempeistä. Eilen kävin siis hakemassa yhden kyytiläisen. Oli hienosti selvinnyt sulatuksesta ja jatkanut jakautumista. Olin niin väsynyt eilen, että töiden jälkeen nukuin koko illan ja siihen päälle vielä yöunet. Nyt vaan ollaan ja nautitaan tästä hetkestä 🙂

  • #5489
   Ilona
   Osallistuja

   Kiitos Pullervo. Paljon onnea matkaan, toivotaan, että kyytiläiset tarraavat lujasti kiinni. Nauti olostasi, pikkuiset ovat nyt maailman parhaassa paikassa ja ihana kuulla, että olet noin positiivisella mielellä! Itsellä myös toiveet ovat todella korkealla tässä siirrossa. Meni miten meni, aion nauttia ajatuksesta, että ainakin hetken saan kantaa mukanani pientä ihmettä.

Luet parhaimillaan 1 vastausketjua