• Mites menee piinailijoilla?

  Täällä juoksuttaa edelleen vessassa, rinnat kasvaneet ja vatsaa vihloo ja vatsakin on edelleen turvoksissa. Oli rauhallisempi pari päivää, mut turvotus palas. Ne harvat, joille olen kertonut plussasta kyselee oloja ja onko tää sit jotenkin epänormaalia jos ei ole vielä pahoinvointia kun vasta mennää viikolla 5? Mistä [Lue lisää]

 • Mahtavia uutisia sirpale 🙂 Veikkaan, että se turvotus johtuu raskaudesta, koska muuta syytä ei minulla ainakaan tälle potkupallolle ole. Eli sainkin jo tänään sen hcg:n ja se oli 205 eli raskaana kuulemma ollaan ja neuvolaan voin jo ilmoittautua ja varata ajan ultraan parin viikon päähän.

 • sirpale oon hoidoissa naikkarilla ja asun toisella paikkakunnalla niin se veriputkilo lähtee omasta sairaalasta Helsinkiin. Tosin en silti ymmärrä miks tulos ei vois tulla jo tänään.

 • Pahoittelut katras. Onnea seuraavaan yritykseen!

  Saan verikokeen tuloksen vasta huomenna. Jotenkin kauhea pelko koko ajan viivasta huolimatta kun tuntuu, että kaikilla menee täälläkin heti alkuunsa kesken 🙁 Vatsa turpoilee iltaa kohden palloksi ja alavatsaa juilii.

  sirpale tosi hyvä, että olosi on saatu kohenemaan ja toivotaan, että hcg jatkai…[Lue lisää]

 • Pahoittelut vohveliini mitä olet joutunut käymään läpi. Paljon voimia ja tosi hyvä juttu, että teillä on vielä useampi alkio pakkasessa.

  heimunen paljon tsemppiä punktioon!

  Huomenna olis verikoetesti vihdoin. Viiva ei ole ainakaan vahvistunu. Tuntuu, että ensin vahvistui ja sitten parin päivän päästä haaleni. Että ei ole tällä hetkellä mitenkään…[Lue lisää]

 • Voi ei sirpale! Toivottavasti alkais olo pian kohenemaan! En tiedä johtuuko oma vatsani turvotus mistä, mutta se palas parin päivän helpomman ajanjakson jälkeen. Ei tää jännitys todellakaan loppunu siihen elämäni ensimmäiseen haamuun. Nyt pp10 ja vasta kp24 (normi kierto 26). Yöt menee edelleen vessassa juostessa.

  Fenixille tsemppiä! Kyllä niitä…[Lue lisää]

 • Tänään pp9 ja eilen illalla haamu. Tänään viivat melkei saman vahvuset. Mut tuntuu, et nyt se piina vasta alkaa. Tiistaina olis verikoe, jonka tulosta joutuu oottaa torstaihin asti. Viis vuotta sitten jätin pillerit ja nyt eka haamu koskaan. Et pidemmälle ainakin päästy ku koskaan aiemmin, mut vielä jännittää aika lailla.

 • sirpale onnea haamusta!Raskaus voi kai pahentaa niitä hyperin oireita.

  kissanminttu Meillä ekassa IVF:ssa hedelmöittyi 13 munasolua 19:sta, nyt tässä toisessa vain 2 13:sta. Ihmetyttää vain miksi näin.

 • fenix olen todella pahoillani!

 • fenix nyt minäkin uskallan jo onnitella sinua! 🙂 Toivotaan, että arvo vaan siitä nousee.

  sirpale kuinka voit? Pahin turvotus alkaa täällä hellittää. Pari päivää oli vatsan nippailuja, etenkin eilen illalla aika kovia, mut tänään ei enää mitään ja rinnatkin alkaa jo palautumaan pahimmasta turvotuksesta.

  heimunen tsemppiä pistoksiin ja sumu…[Lue lisää]

 • fenix varmasti on kamalaa! Jaksamista! Toivottavasti pian selviäis ja parhain päin.

 • Huomasin tämän vasta nyt kun samainen vaiva itsellänikin ajankohtainen. Lugeista ei tälläistä tullut aiemmin, mutta nyt on sen sijaan lutinus. Punktion jälkeinen kipu helpotti pian, mutta tää vatsan turvotus ja siitä aiheutuva kipu ei. On vaan pahentunu. Helpottiko sinulla lopulta?

 • fenix ootko saanu lisäohjeita miten pitäis toimia?

  Täällä masua vaan turvottelee. Nukkuminen on kaikkein vaikeinta kun ei löydä hyvää asentoa. Lugeista ei kyllä tullu tälläistä oloa kun näistä lutinuksista. Tänään lähden kyllä lenkkeilee kun viikkoon en oo tehny mitään.

 • sirpale tsemppiä! Toivottavasti olo lähtis kohenemaan ja pääsisit kotiin. Miulla ei kotitestille annettu ees päivää?

  fenix älä luovuta vielä. On kai aika yleistäkin, et alussa voi olla runsastakin vuotoa kun on IVF kyseessä. Kuitenkin jos testi edelleen positiivinen… Se verikoetesti vois jo kertoa paljon.

  Täällä vatsa turpoilee iltaa kohden.…[Lue lisää]

 • sirpale toivotaan, et se hyperi helpottais pian. Olikos siulla kans niin, et verikoe on kaks viikkoa punktiosta?

  Onneks se vuoto ei oo lisääntyny. Oon vaan niin turvoksissa ja iltaa kohden turpoan vielä enemmän. Joudun piilottelee mahaani, et kukaan ei vaan kysy, et oonko raskaana.

 • sirpale Voi ei! Eikös ne sitten toissapäivänä enää yhtään epäilleet sitä hyperin riskiä? Tosin ei kai se hyperi raskauden onnistumisen mahdollisuutta pienennä. Raskaus kai voi tosin pahentaa sitä. Miulla alkoi sit vuoto uudelleen kun alko tää tukilääkitys. Mut vatsakivut helpottaneet.

 • sirpale oon lähinnä turvoksissa ja mahaa vihloo tietyissä asennoissa. Yöllä vaikea löytää hyvää asentoa jne. Uskon, että miulla nää kivut johtuu hormooneista, koska olin kipeä jo ennen punktiota. Pissalla saa juosta koko ajan ja se on kivuliasta. Vuoto loppui kahessa päivässä. Tosin eilen illalla tuli taas pikkuisen. Toiv. se alkio ei samanti…[Lue lisää]

 • sirpale onnittelut mahtavasta saaliista! Meillä ei mennyt kovinkaan hyvin kun vain kaksi hedelmöittyi eli pakkaseen jäi yksi ainoa. Viime hoidossa hedelmöittyi kolmetoista, joten pettymys oli kyllä valtava. Alkiot oli kyllä hyviä. Joten ei auta kuin piinailla ja yrittää olla testailematta liian aikaisin.

  fenix älä vielä lannistu. Niitä teste…[Lue lisää]

 • sirpale Hyvä, että sitä pelättyä puhelua ei tullut. Miks epäilet, että eivät siirtäisi? Miulla kans masu ku potkupallo ja oli kipeä jo ennen punktiota. Mut lääkäri sanoi, että kaikki näytti kuitenkin ihan normaalille. Eikä vuoto ole mitenkään lisääntynyt niin kai tässä voi rauhallisin mielin olla.

 • Tervetuloa Nekku! Minullakaan ei valitettavasti ole vastauksia kysymyksiisi. Lyhyen ja pitkän kaavan välillä ei kyllä taida olla muuten juuri eroa kuin, että pitkällä on helpompi ajoittaa toimepiteet ja se myös auttaa kai joissakin tapauksissa kun syy lapsettomuuteen naisessa. Minulla on lyhyt kaava ja itse pidin siitä, koska siinä ei tarvitse…[Lue lisää]

 • Lataa lisää