Kirjoitetut vastaukset

Luet parhaimillaan 14 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #13495
   yksin–
   Osallistuja

   Moi kaikki! En tiedä muistaaako kukaan vielä mua täällä näköjään paljon uusia mukana. Kaikkia en kerinny jaksanut nyt lukea läpimutta osittain kuitenkin! Meillä se sitten oli kolmas ja viimeinen ivf. 8 solua. 4 hedelmöitty ja jakaantui yks siirretty ja kolme sentään pakkasessa, viime hoidosta kun ei jäänyt yhtään pakkaseen ja vain yksi siirrettiin. Noh joka tapauksessa siirrosta nyt 12 päivää ja minä en uskalla mennä edes ostamaan testiä!! Hemmetti. Auttakaaaaaaa. Miksi se nytkään olisi onnistunut kun ei koskaan ennenkään ? keskiviikkona olisi veritesti perjantaina tulos joka tapauksessa mutta pakko kait olisi valmistautua ennen soittoa siihen negaaan mistä olen melko varma.. itkettäää. Hyvin mennyt kaikin puolin koko hoito ja piina aikakin. Vaan ei sitä tulosta sitten uskallakkaan edes tietää. Voi ku vois vaan skipata tän. Mekin julkisella kun joku oli kirjoitellut, ja meillä jonotus aika ollut 6kk. Aina. Ensin aika tuntuu matelevan vaan menee se sit kumminkin aika nopeaa ja huomaa taas olevan.hoidossa….toisaalta helpottunut olo se on ohi!

  • #12745
   yksin–
   Osallistuja

   Täälläpä näyttää hiljentyneen. Meille tuli aika postissa ja syyskuun viimesellä viikolla taas alkais. Nyt on nuo teidän mainitsemat vitamiinit yms kaapissa. Ei kai tässä juuri muuta voi tehdä. Paitsi lääkärille haluan vielä soittoajan ennen hoitoa. Haluan tietää mitä tässä voidaan tehdä erinlailla esim. Taas samat lääkkeet ja sama kaava. Kun se aika tuli postissa ja miehellekkin kerroin heti tunnelma muuttui kireämmäksi. Kipeäksi haavoittuvaksi. Ja riitoja. Alkais edes se kesäloma niin sais hengittää edes hetken. Jotenkin pelottaa taas niin hemmetisti. Meille viimeinen hoito. Välillä mietin myös miksi edes enää yritän? Miksi en vaan hakis niitä eropapereita myisi taloa ja toivottaisi miehelle parempaa elämää? Tuntuu että kaiken olen vain minä sotkenut ja kaikki johtuu minusta. Miten tunnenkaan itseni niin epänormaaliksi ja ei halutuksi mihinkään.. huoh. Väsyttää taas itkettää. Mies lähti töihin. Ja riideltiin ennemmin. Maailman huonoin fiilis taas. Kerttu miten jaksat? Mulla kans välillä ollut ihan ”omia kiertoja” letrozolilla. Siltikään en löytänyt ovuloivani joka kierrossa… tuntuu vaan että pahentaa oloa ja kaikkea jos niitä käytän itekseni… mitä muut..?

  • #12635
   yksin–
   Osallistuja

   Kerttu lämmin halaus!teille olisi kyllä jo suonut onnistua!♥

   Siis ei lääkäri mitenkään tarkasti kertonut munasolujen laadusta toki siittiöiden vuoksikin voi olla huonommat alkiot. Mutta kumminkin minun iässäni on kuulemma heikentyneet..en siinä kaiken muun pettymyksen lisäksi tajunnut kysyä yhtään mitään. Niin hajalla ollut jo pitkään.. mitenhän sitä siis tekis. Vielä olisi muutama kuukausi aikaa niitä ”parannella” hoitajalle jos soitan tuskin saan mitään järkevää vastausta.. joten kertokaa te jos tiedätte.

  • #12613
   yksin–
   Osallistuja

   Moi kaikki. Äitienpäivänä se oli nega ja vuoto. En oo juurikaan jaksanut mitäään. Nyt alkaa jo ehkä vähän helpottaan. Kokoajan olen teidän kirjotuksia täällä seurannut. ♥ meillä syksyllä tulossa kolmas ja viimeinen ivf julkisella. Tai kokonaan viimeinen kai. Oon siis 25, lääkäri viimeksi sanoi ettei munasolut kovin hyviä. Mikä siis neuvoksi? Tupakan oon lopettanu. Mitä muuta voin tehdä? Auttaisko mulla se ubikinoni vai ei kun ei ikää kumminkaan vielä kovi paljoa.. niin ja plussanneet. Onnea teille sydämmestäni!♡

  • #12159
   yksin–
   Osallistuja

   Juu minäkin kirjottelin tänne aiemmin vaan ei näy missää. Kirosin kaiken ynnämuuta joten en viitsi toistaa. 🙂 veritestiin matkalla. Tuntuu niin typerältä edes mennä kun olen niin varma negasta. Kaikki oireet poissa. Paitsi menkkakivut. Kyllä sitä tuntee ittesä niin riittämättömäksi epäonnistujaksi tässä elämässä. Miten taas jaksaa kun pakkaseenkaan ei saatu mitään ;,(

  • #12103
   yksin–
   Osallistuja

   Pahoittelut ;,( perästä tullaan. Tisait päivä päivältä kipeämmät. Maha kans. Tuolta munasarjojen kohdilta.. kokoajan vaan pahenee. Eli sama kuin ed. Siirroissa. Kiskis. Niin samat ajatukset. Vaikka piinailen vielä aika alussa. Tilanne taitaa olla ihan selvä jo kumminki. Miten voi enää jaksaa? Aina tätä samaa.aina. miks meille ei koskaan tapahdu mitääm hyvää. Ja enää yks jälellä. Yksityiselle ei ikinä varaa.

  • #12092
   yksin–
   Osallistuja

   Oon ihan hemmetin kipeä taas.

   ….

   Huoh. Ei jaksa taas epäonnistua.

   Pampula tsemppiä nyt teille!!

   Pähkis Mikä tuo scratching on ? En oo koskaa kuullukkaa . ..

  • #12088
   yksin–
   Osallistuja

   Nii musta tuntuu että en vois koskaan ottaa sijaislasta, jos se yhtäkkiä joudutaan antaankin pois. En tiedä.

   Nii kai se vuoto oli punktiosta
   i hope so.
   Kertokaas kauanko teillä on menny aikaa toipua punktiosta? Mulla ihan kamalaaaaan turvonnu maha. Niinku oisin oikeasti viimesilläni.!! Kamaaala olo. Ajattelin et käyn vähä kävelyllä jos helpottas nii oli sellasta lyllerrystä ettei siitä kyllä tullu yhtää mitäää ja kivut vaan alko taas jyllää. Äh. Pitäis kai olla nyt ihan yhtään toivomatta niin ei olis niin kamala pettymys… vaikka sitä se kyllä jokatapauksessa tulee olemaan….

   Tuosta muille kertomisesta, jos voisin peruisin sen etä olen ikinä koskaan kertonut kenellekkään!

  • #12067
   yksin–
   Osallistuja

   Kiskis pahoittelut 🙁

   Kerttu ymmärrän täysin muiden ymmärtämättömyyden. Välillä tuntuu että on totaalisen yksin homehtuu neljän seinän sisään kun ei ketään oikein jaksa nähdäkkään. Nyt ressaan äitienpäivää…yojuhlia..valmistujaisia.. ei millää jaksais.

   Toive79 ajattelin että voihan se vuoto johtua tieten myös siitä perjantaisesta punktiosta. Kun maanantaina sitä tosiaan oli.. tiistinakin vähän nyt ei enään. Mut voisko se silti olla että alkio tulis heti pois? Vai tuleeko vaan kuukautisvuodon mukana sitten jos ei ole kiinnittynyt? Muilla joilla lutinus, onko teillä mahakipuja lähes jatkuvasti? Välillä ihan tasaista kipua. Välillä kouristuksia.. ja tuntuu pääasiassa tuolla munasarjojen kohdilla.. ?

   Aiemmin sanoin että eri fiilis nyt kun aiemmin. Mutta yhtä hermostunut taidan olla nytkin!….

  • #12017
   yksin–
   Osallistuja

   Niin . Totta. Nyt pp 1 kun eilen siirrettiin? Illalla alkoi lutinus ja joka laitossa jäänyt asettimeen ruskeaa vuotoa ihan vähän mutta kumminkin. Muilla? Joko se alkio tuli pois?;,(

  • #12000
   yksin–
   Osallistuja

   Nonii punktio takana vain 4 solua saatiin, joista vain kaksi hedelmöittyi. yksi siirretty ja pakkanen tyhjä ;,( aika tyhjä olo. Punktiopäivänä lääkäri oli todella positiivinen että ei määrä vaan laatu. Siirrossa eri lääkäri ja oli sitä mieltä että minun ikäisekseni todella huono saldo. Hoitoja ei kannata lopettaa jos vaan henkisesti ja parisuhde jaksaa. Sepä se, kun ei oikein jaksa. ;,( lopuksi totesi että noh nyt olet ainakin hetkellisesti raskaana. Ompa lohduttavaa. Edellisessä hoidossa olin jotenkin iha totaalisessa jännityksessä. Kokoajan roikuin netissä etin oireita yms. Nyt ihan eri olo. Eri fiilis. Silti pelokas. Veritestillä ens keskiviikkona. Mitä sitä tekee jos tämä ei onnistu? Miten sitä voi enää jaksaa? Varsinkin se jonotus aika. Se on niin kuluttavaa. Niin hidasta. Noh. Tämä nyt piinailtava. Kaikki te. Voimia♥

  • #11882
   yksin–
   Osallistuja

   Siis niin mulle lääkäri sanoi! Ei mitään näyttöä että vaikuttaisi julkisen varoilla mennään kalliit lääkkeet. Hemmetti vie mitä paskaa sitten puhu!?! Oys.issa Ollaan. Mulla jää nyt yli nuita puregonia ja orgalutrania ainaki. Harmittaa seki. Eihän ne kauaa säily. ? Mitä mieltä te ootte alkoholista hoidon aikana? Siis oottako ollu ihan nollalinjalla vai uskaltaako sitä yhden sauna oluen ottaa? Oon ollu kaikki hoidot ihan nollalinjalla. Nyt vaan jotenkin tekis mieli yksin kun illat oon. Saunoa ja ottaa se yks. En nimittäin jaksa uskoa tähän ollenkaan.

   Niin ja mulla ainakin julkisella piti ehdottomasti olla tuoresiirron ja pas siirron välissä yks kierto.

  • #11879
   yksin–
   Osallistuja

   Tipsu, onnea!!♡♥kyllä tuo hitusen toivoa muiden onnistumiset!! Kerttu sun kans vielä jännään! Toivon että kumminkin olis….!!

   Mulla nyt uä takana. Pe. Punktio. Jännittää. Hieman petyin kun ei ollut kuin viisi solua, edellisessä oli silti 11. Eri lääkkeet oli nyt.. kysyin gonapetyliä niin ei julkisella anneta koska julkisen varoilla mennään eikä lääkkeestä ole mitään varmuutta että auttaisi kiinnittymään. Rupualkioilla viime hoito mentiin kiitos kun sain tietää sen vasta nyt. (Eri lääkäri). Mitä uskotte mikä alkioiden laatuun voi vaikuttaa?….. jotenki ei jaksais yhtää. Enää. Silti vaan meen. Nyt illalla vielä puregon. Aamulla orgalutran ja illalla pregnyl. Ja lutinus mukaan jos siirtoon päästään.. en hirveesti oo jaksanu kirjotella mut mulla lutinus aiheuttanu kaikenlaisia mielialanvaihteluita mitä ei jaksa itekkään saatikka mies. Kamalia kouristuksia, ja jalkakivun. Epäily oli veritulpasta onneks ei. Tsemppiä kaikki. Onko täällä nyt muita ku piinailijoita? Kaikilla siirrot jo takana?:)

  • #11785
   yksin–
   Osallistuja

   ♥ !!

   Oletin vuodon alkavan ke tai to, hoitaja sanoi että ens viikon to tai pe sitten ultra. Järjestin viisaana jo perjantain töistä vapaaksi niin eipä olekkaan sitten koko vuoto edes alkanut! Hemmetin hemmetti. Ikinä en oo näin kyllä kuukautisia odottanut! Eli taitaapi sitten se ultrakin siirtyä ja työjärjestelyt taas alusta. Huoh.

   Mulla clomit ei auttanut millään annostuksella kypsyttämään munasolua kun en ovuloi. Ja letrot kypsytti heti. Sikäli hyvä fiilis niistä. Tähänkin ivf sitten letrot käyttöön.
   Mulla mielialat viimehoidoissa aiheutti ihan kamalia mielialan vaihteluita. Tiedä sitten johtuiko lutinuksesta vai vaan siitä kaikesta. Lutinus ainakin aiheutti järjettömiä vatsakramppeja. Tosin saatto johtua katetristakin kun oli käynyt kohdussa. Samoten yhtäkkistä jalkakipua joka kesti varmaan viikon. Epäiltiin jo veritulppaakin. Onneks ei. Jännittää ! !

  • #11766
   yksin–
   Osallistuja

   Kaisla mulla oli kans ekassa ivf. Gonal nyt puregon. Ja pistinkin gonalia samalla annoksella kuin sä. Ja laskujeni mukaan jopa sama määrä. 11!?! Tai ultrassa näky 18.mut 11 sitten kerättiin.En muista nyt tarkkaan noita kokoa mutta samoilta kuulostaa. 7 hedelmöittyi normaalistisillon. Yks tuore siirto ja vain kaks sillon pakkaseen. Toinen ei sitten edes selvinnyt siirtoin. Maanantaihin kumminkin vielä aikaa että kyllä ne siitä vielä kypsyy 🙂 kovasti tsemppiä !!

Luet parhaimillaan 14 vastausketjuja