• En tiedä onko tässä nyt mitään järkeä tänne ajatuksiaan enää purkaa, mutta toisaalta, saa täältä käydä tunnustelemassa ajatuksia ja jos vaikka jollekin saman läpi käyvälle, olisi jotain iloa.

  Hoidoista tulee ihan kohta 2 vuotta. Elämä on muuttunut radikaalisti ja paljon parempaan suuntaan. Vaikka jossain kohtaa tuntui, että elämä ei enää voita,…[Lue lisää]

 • Yksinpuhelua tämä on, mutta yritän purkaa ajatuksiani tänne ja toivottavasti kuulisin myös muista samassa tilanteessa olevista.

  Viimeisestä puntiosta on vuosi. Itkettää edelleen se ajatus ja ne muistot. Enpä olisi silloin vuosi sitten osannut aavistaa, missä tilanteessa nyt olen. Olen onneksi päässyt lopullisesti exästä eroon, vaikka hänell…[Lue lisää]

 • Voi Kerttu. Tilanteesi on niin samankaltainen.

  Mieheni tosiaan muutti reilu kaksi kuukautta sitten toisen naisen luo, yhteisen tuttavamme luo ja herranjumala, että se loukkasi minua. Tämä pari kuukautta on ollut elämäni karmeinta aikaa ja olen edelleen sairaslomalla siksi, että jouduin turvautumaan lääkkeisiin pahan ahdistuksen ja paniikk…[Lue lisää]

 • No niin. Nyt tässä kävi niin, että mieheni muuttikin jo uuden naisen luo. Oman ikäisensä, joten hän sai 5 vuotta lisäaikaa. Mä olen niin totaalisen rikki, vaikka tavallaan ymmärränkin miestä, siis ex-miestä. Haluan hänet takaisin!

 • On tämä juu kamalaa. Kuulin myös, että nyt jo, vain muutama päivä eromme jälkeen, on mies jo kovasti menossa ”naisiin”. Kävi tänään hakemassa tavaroitaan, mutta vielä jäi paljon ja muutenkin joudutaan olemaan paljon tekemisissä. Luulen kanssa, että kova kiire on exällä etsiä uusi ja varmaankin sen löytää, jos ei kovin tiukat kriteerit ole.

  Tusk…[Lue lisää]

 • Voi Kerttu! Osanotto sinne. Tulinkin tänne etsimään muita samaan aikaan hoidossa olleita ja kyselemään kuulumisia. Erityisesti kiinnostaa, miten parisuhteelle kävi, jos hoidot loppuivat tuloksettomina? Ja jos joku jaksaa avata omia parisuhteen päättymisen tarinoita, niin kuulisin mielelläni.

  Kertaan tähän vähän omaa taustaa ensin. Itselläni 2…[Lue lisää]

 • Voi Kerttu! Osanotto sinne. Tulinkin tänne etsimään muita samaan aikaan hoidossa olleita ja kyselemään kuulumisia. Erityisesti kiinnostaa, miten parisuhteelle kävi, jos hoidot loppuivat tuloksettomina? Ja jos joku jaksaa avata omia parisuhteen päättymisen tarinoita, niin kuulisin mielelläni.

  Kertaan tähän vähän omaa taustaa ensin. Itselläni 2…[Lue lisää]

 • Se oli sitten siinä meidän osalta. Tänään oli kolmannen hoitokierron punktio ja tuloksena 0 munasolua. Vasen oli kokonaan tyhjä ja oikealla vain kaksi verikystaa, joita siis aluksi luultiin soluiksi.

  Pettymys on valtava, mutta toisaalta on helpottunut olo. Nyt se on ohi. Mies väittää, ettei aio lähteä rinnaltani mihinkään ja ehkä mä siihen usk…[Lue lisää]

 • Voi osanotto lapsellinenko ja Hippu. Surettaa niin kovasti teidän puolesta.

  Mä olin jo luovuttanut tämän kierron, mutta perjantaina kontrolliultrassa kävikin ilmi, että kaksi rakkulaa viidestä on kasvanut. Vasemmalta rakkulat on kadonneet kokonaan, mutta oikealla tosiaan pari killui. Pieniä, joten jarrulla (Orgalutran) jatkettiin ja Menopur…[Lue lisää]

 • Kyllä minäkin plussan näen Sintin testissä, tsemppiä! 🙂

  Mä kävin tiistaina kakkosultrassa ja huonoja uutisia. Vasemmalla oli kaksi aika pientä rakkulaa ja oikealla puolella oli rakkulat jopa pienentyneet, eli todennäköisesti tämä hoito keskeytetään. Lääkäri oli sitä mieltä, että koska eivät kasva odotetusti, niin ovat todennäköisesti tyhj…[Lue lisää]

 • Jaahans, jopas taas ollut vastoinkäymisiä ja toisaalta, onnittelut ja tsempit tinakenkätytölle. 🙂

  Mulla lähti maanantaina kolmas ja siis viimeinen hoitokerta käyntiin. Oon vedellyt noita kirottuja DHEA-hormoneja tässä sen pari kuukautta ja nyt sitten kokeillaan vielä kerran IVF:ää. Olen pistänyt nyt neljä kertaa 450IU Menopuria ja huomenna oli…[Lue lisää]

 • Tervepä terve pitkästä aikaa!

  Lukemassa olen välillä käynyt, eli tervetuloa uusille ja tsemppiä vanhoille, mutta on ollut sellainen vähän hassu olo, enkä ole saanut aikaiseksi kirjoitella.

  Palattiin hoitoihin tuossa reilu kuukausi sitten. Kyseessä olisi tosiaan nyt se viimeinen hoitokerta ja lääkäri oli sitä mieltä, että vedetään parin k…[Lue lisää]

 • No nyt tuli tulos ja laskenut se on keskiviikon 33:sta 26:een. Eli se siitä sitten. Harmi kun ei voi soitella klinikalle ennen maanantaita. Meinaan, nythän noi lääkkeet saisi vissiin lopettaa, mutten taida ennenkuin joku ammattilainen käskee. En tosiaan tiedä yhtään miten nyt kuuluisi toimia.

  Oli muuten hienoa saada tulosviesti kaupass…[Lue lisää]

 • Siis miten tää voi taas mennä näin. 🙁 Kävin aamulla kontrolliverikokeessa, mutta enpä ole saanutkaan tulosta. Aiemmin tulokset on tulleet viimeistään neljään mennessä tekstiviestillä, mutta nyt ei mitään. Eivät ne taida Fimlabissa enää tälle päivälle niitä testejä tehdä, joten saan kärvistellä viikonlopun yli tässä pienoisessa pelossani.

  K…[Lue lisää]

 • Sain vihdoin klinikalta jonkun kiinni ja kätilö sanoi, että kyllähän se plussa on, semmoinen haalea plussa. 🙂 Huomenna otetaan uusi verikoe ja katsotaan onko arvo noussut ja tarvittaessa vielä maanantaina kontrolloidaan. Huomenna testitulosten tultua, palataan asiaan. Toivottavasti se nyt olisi riittävästi noususuuntainen.

 • Sain vihdoin klinikalla jonkun kiinni ja kätilö sanoia, että kyllähän se plussa on, haalea plussa. 🙂 Huomenna otetaan uusi verikoe ja katsotaan onko arvo noussut ja tarvittaessa vielä maanantaina. Huomenna testitulokset tultua, palataan asiaan. Toivottavasti se nyt olisi riittävästi noususuuntainen.

 • Ja tässä omassa paniikissa unohtui onnitella Katri plussasta!

 • Vähän puulla päähän lyöty olo on. Verikokeen tulos tuli ja hcg arvo on 33, eli jotain on tapahtunut. Ilmeisesti tuo on aika alhainen tulos tähän kohtaan, että olisiko sitten vain hipaissut tms. Klinikalla ei enää kukaan vastaa, joutuu siis piinailemaan ainakin huomiseen vielä.

  Jokatapauksessa positiivista on se, että edes jotain on tapahtunut. 🙂

 • En edes viitsinyt tuhlata viikonloppuna rahaa apteekkitestiin, sen verran selkeät menkkajuilinnat on. Taitavat alkaa ihan lähipäivinä. Menossa nyt Kp 28, pp 14.

 • Voi Pinpin, oon pahoillani. 🙁

  Tervetuloa mukaan Päivi-81, toivottavasti on onni myötä hoidoissa.

  Mites Katrin fiilikset? Kun piinaillaan kerran samaa tahtia. 🙂

  Mulla ei kyllä ole yhtään hyvät fiilikset. Menkkamaista juilintaa ollut jo pari päivää ja kiukkuinenkin olen ollut. Eiköhän ne menkat siis ala viikonlopun aikana. Keskiviikol…[Lue lisää]

 • Lataa lisää