Kirjoitetut vastaukset

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #42007
   Likka
   Osallistuja

   Täällä ollaan suunnittelemassa toista inseminaatiota. Vuoto alkoi päivän myöhässä normaalista, joten ovulaatio tässä kierrossa saattais osua niin, että päästäänkin taas yrittämään. Letroja olen jo aloittanut käyttämään ja ultra varattu ensi viikolle.

   On tää kyllä yhtä tunteiden vuoristorataa. Seuraavaan inseminaatioon tulee kyllä mentyä vähemmän innokkaammin, mutta en vielä toivoa ole kokonaan menettänyt. Mies taisi pettyä kylläkin enemmän siitä, että eka inssi ei tuottanut tulosta.

   Meidän lapsettomuushoidoista ei tiedä kuin molempien pomot ja pari kaveria. Kummankaan vanhemmille ei ole kerrottu, kun ajateltu, että heille helpompi kun ei heidän tarvitse jännittää hoitojen onnistumisia. Mites muilla?

  • #41931
   Likka
   Osallistuja

   Tsemppiä Tanzelmi inssiin! Toimenpide oli iisimpi juttu, mitä olin aatellu. Nää piinäpäivät on pitkiä! 🤪

   Täällä tulee huomenna kuluneeksi 2 viikkoa siitä, kun käytiin inseminaatiossa ja olisi aika testailla. Olo on kuitenkin sellainen, että taitaa ne menkat kuitenkin alkaa. Harmittaahan se kyllä, mutta enemmän harmittaa se, että seuraava ovulaatio taitaa osua viikonlopulle, joten inssi ei taida onnistua tulevaan kiertoon…

  • #41775
   Likka
   Osallistuja

   Heippa! Täällä myös odotellaan ensimmäistä inseminaatiota! Olemme 31v molemmat ja takana yritystä 1,5 vuotta. Tähän kiertoon olisi tarkoitus eka inseminaatio kokeilla. Kierronpäivillä 3.-7. käytin Letrozolia ja ens viikolla olisi ultra, jossa tsekataan munasarjat. Eletään jännittäviä aikoja 😊 Olettekos te saaneet jo hoidot alulle?

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja