Kirjoitetut vastaukset

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #17001
   Taivaltaja
   Osallistuja

   Ihana kuulla Tiuhti, että kaikki sinullakin hyvin – samoin kuin kaikilla muilla tänne kirjoitelleilla! Välillä olen miettinyt, onko tämä sellaista valmentautumista vanhemman huoleen lapsesta… sehän ei kai sitten lopu koskaan odotusajankaan jälkeen.

  • #16517
   Taivaltaja
   Osallistuja

   Alma, minullakin on ollut selkäkipua ja se on kuulemma on ihan normaalia. Erityisen usein selkäkipua esiintyy ilmeisesti, jos selkäkivuista on kärsinyt jossain elämänvaiheessa aikaisemminkin. Ensi viikolla 8. viikon ultra. Toivottavasti vielä sielläkin kaikki hyvin.

   Tsemppiä odotukseen kaikille plussanneille!

  • #16439
   Taivaltaja
   Osallistuja

   Minäkin uskaltaudun tänne lopultakin kirjoittelemaan, vaikka jo pidemmän aikaa olen lueskellut palstaa. Siitä on ollut uskomattoman iso apu kaiken läpikäymisessä.

   Minulla ja miehelläni on lapsettomuushoitoja takana noin neljä vuotta. Viime keväänä kunnalta sanottiin, että he eivät pysty meitä auttamaan ja hoidot lopetettiin tuloksettomina. Vain kerran yksi inseminaatioista johti raskauteen hoitojen alkuaikoina ja sekin jäi kohdunulkoiseksi. Lisäksi AMH-arvoni oli alle 0,2, joten kesän ajan totuttelin ajatukseen, etten tule omilla geeneilläni koskaan lapsia saamaan.

   Tänä syksynä siirryimme yksityiselle, jossa AMH-arvo haluttiin ottaa uudestaan. Ja kuinka ollakaan, se oli – ei hyvä, mutta huomattavasti parempi kuin aiemmissa testauksissa. Niinpä meille päätettiin kokeilla koeputkihedelmöitystä vielä kerran omilla munasoluilla.

   Siirrosta on nyt neljä viikkoa ja vielä kaikki on hyvin. Vaikka olen perusluonteeltani optimisti, tämä prosessi on kuitenkin muokannut skeptiseksi. Varmaan se on luonnon tapa auttaa kestämään jatkuvia takapakkeja ja epäonnistumisia. Sen takia ei tästäkään uskalla vielä iloita. Ehkä sitten yhdeksän kuukauden jälkeen? Mutta toisaalta, jos onnistumisen hinta on se, ettei raskausajasta uskalla iloita, valitsen sen vaihtoehdon mielelläni.

   Voimia kaikille teille täällä! Tässä teille vielä laulu uskoa ja toivoa antamaan.

   • Tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 4 kuukautta sitten Taivaltaja.
Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja